2 ay önce Yaşam

Konya'da feci bir kaza yaşandı. Meydana gelen kazada kamyon ve kamyonetin çarpışması sonucunda 3 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ekiplere haber vermesiyle birlikte yaralılar hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Yenibosna’dan bir transfer daha.

2 ay önce Magazin

Defne Samyeli yıllar önce ünlü komedyen Cem Yılmaz'la aşk yaşamış, çiftin ayrılığı uzun süre konuşulmuş ve ayrılığın sebebi olarak Serenay Sarıkaya gösterilmişti. Samyeli ise konuyla ilgili 'konduramadım' açıklamasıyla dikkat çekmişti. Defne Samyeli'den yıllar sonra bir itiraf daha geldi.

2 ay önce Yaşam

Bursa'da herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Duş almak için banyoya giren 25 yaşındaki genci akrep soktu. Annesi sesleri duymasıyla birlikte akrebi öldürdükten sonra baacağından yaralanıp fenalaşan genci özel araçla hastaneye götürdü.

2 ay önce Amatör Lig

TFF 3.Lig ekiplerinden Silivrispor ikinci etap hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

2 ay önce Gündem

Bugün sabah saatlerinde Instagram’ın erişime kapatılması sonrası nedeniyle ilgili birçok iddia ortaya çıktı ve farklı açıklamalar yapıldı. Şimdi ise Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan’dan X’te yeni bir açıklama geldi.

2 ay önce Dünya

İsmail Haniye’nin, İran’da katledilmesi sonrasında Türkiye’de 1 günlük yas ilan edilmesinin ardından bugün Cuma namazı sonrasında tüm camilerde gıyabında cenaze namazı kılındı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Ayasofya'ya hutbe okumaya kılıçla çıktı.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Yeşilova Esnafspor’da teknik direktör Ata Haluk Yalın’ın yardımcılığına Murat Batmaz getirildi.

2 ay önce Sağlık

Elbise, etek veya şort giydiğinizde çilek bacak görünümü rahatsız edici olabilir. Ancak bu soruna çözüm bulmak hiç de zor değil. Sadece 5 dakikanızı ayırarak pürüzsüz ve sağlıklı bacaklara kavuşabilirsiniz.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Yenibosna’dan transfer üstüne transfer.