2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Yenibosna’dan flaş transfer.

2 ay önce Yaşam

Batman cezaevinde akıl almaz bir olay yaşandı. T tipi kapalı cezaevinde mahkumlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Büyük kavgada 5 kişi yaralanırken, yaralılar hastaneye sevk edildi.

2 ay önce Teknoloji

BTK'nın Instagram'a getirdiği erişim engelinin ardından Türkiye'de vatandaşlar hesaplarına nasıl erişebileceğini aratıyor. İşte Instagram'a erişmenin

2 ay önce Keşfet

Barcelona'da forma giyen İlkay Gündoğan'ın transferinde Süper Lig devi mutlu sona ulaştı. Uzun süredir adı Suudi Arabistan ekipleri ve Süper Lig'den dev kulübün transfer listesinde yer alan İlkay Gündoğan, Türkiye'ye transfer oluyor. İşte tüm gelişmeler...

2 ay önce Dünya

İngiliz ekibi Burnley, kiralık olarak formasını giyen Maxime Esteve'nin bonservisini almıştı. Ancak futbolcuya büyük bir ilgi var. Son olarak Wolverhampton, 22 yaşındaki stoperin şartlarını sordu.

2 ay önce Ekonomi

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, X (Twitter) hesabından faiz ve enflasyon ilişkisi gibi ekonomik konular hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. 'Malda kalmak mı, nakit bulundurmak mı?' sorusuna yanıt vererek, yatırım stratejileri üzerine tiyo veren ekonomist 10 maddelik bir liste hazırladı.

2 ay önce Dünya

Fransız ekibi Rennes, Yaser Asprilla'yı kadrosuna katmak üzere. 20 yaşındaki kanat oyuncusu için Watford'a teklif sunuldu. Taraflar arasında büyük sorunlar bulunmadığı öğrenildi. Oyuncu da ayrılmak istiyor.

2 ay önce Dünya

Liverpool'un 27 yaşındaki stoperi, kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor. Joe Gomez'in düzenli forma süresi alabileceği bir takıma gitmeyi düşündüğü öğrenildi. Onun için devreye girebilecek birçok kulüp bulunuyor.

2 ay önce Dünya

İngiliz ekibi Tottenham, Bournemouth forması giyen Dominic Solanke için resmi teklif sunmaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki forvet için en az 40 milyon euro talep edilebilir. Tottenham, elini cebine atacak.

2 ay önce Ekonomi

Türk parasının değer kaybetmesi ve bazı kağıt paraların işlevsiz hale gelmesi üzerine, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nden önemli bir adım atıldı. Darphane Daire Başkanı Şenol Yıldız’ın önderliğinde, geçtiğimiz aylarda geniş yankı uyandıran kağıt 5 TL'nin yerini artık madeni bir para alacak. Bu yeni madeni para, piyasada dolaşıma girecek ve kağıt paranın yerini alacak.