2 ay önce Yaşam

İzmir'de, dini nikahlı eşi ve iki kızını, biri kızlardan birinin erkek arkadaşını katledip cesetleri 160 parçaya bölen ve derin dondurucuya koyan Saparmurat Hallyev'in ifadesi, dehşet verici detaylar içeriyor. Türkiye'nin gündemine oturan bu korkunç cinayetlerle ilgili duruşmada Hallyev, dört kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cinayetleri itiraf eden Hallyev'in ifadesindeki gizli telefon uygulamasıyla ilgili ses kaydı detayı, mahkeme salonunda büyük bir şok etkisi yarattı.

2 ay önce Ekonomi

Eylül 2022'den bu yana, doğalgaz fiyatlarında dünyadaki düşüşe rağmen Türkiye'de geçtiğimiz günlerde yüzde 38 oranında bir zam uygulandı.

2 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 ilde düzenlenen “Siberağ-3” operasyonları ile siber suçlardan arama kaydı bulunan 68 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

2 ay önce Gündem

Instagram kullanıcıları, 2 Ağustos itibarıyla platforma giriş yaparken sorun yaşamaya başladı. Sosyal medya kullanıcıları, "Instagram çöktü mü?" sorusuna yanıt ararken, son dakika gelişmeleri de dikkat çekti. BTK tarafından alınan kararla, Instagram'a erişim engeli getirildi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Instagram'a yönelik tepki gösterdi.

2 ay önce Magazin

Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden Müjde Ar, uzun süredir setlerden uzak ve gözlerden ırak bir yaşam sürüyordu. Ancak usta oyuncudan gelen son haber sevenlerini korkuttu. Müjde Ar'ın İstanbul'da kapalı kalp ameliyatı geçirdiği öğrenildi. Bu gelişme, sanatçının hayranlarını endişelendirdi.

2 ay önce Keşfet

Filenin Sultanları'nın dikkat çeken isimlerinden Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş'in yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafı, sosyal medyada yeniden gündem oldu. Voleybol sahalarındaki başarılarının yanı sıra samimi arkadaşlıklarıyla da tanınan ikilinin eski hallerini görenler, değişim karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

2 ay önce Gündem

Eski İçişleri Bakanı, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, yasama dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle Meclis Başkanlığı’na başvuruda bulundu.

2 ay önce Yaşam

Antalya'da bir kişi, sevgilisini ormanlık alanda taşla başına vurarak, olaya şahit olan sevgilisinin 8 yaşındaki oğlunu da evde ellerini ve ayaklarını bağlayıp, boğarak öldürdü. Olayın şüphelisi jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

2 ay önce Sağlık

Üroloji Uzmanı Dr. Cem Şah, herhangi bir hastalık yoksa su tüketimini idrar rengi açık olacak şekilde artırmanın hem böbrek taşından korunmak hem de genel sağlık açısından oldukça faydalı olduğunu söyledi.

2 ay önce Eğitim

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) yapay zeka temelli ön lisans programlarından mezun olanlara Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile bazı lisans programına devam etme imkanı sunulacağını bildirdi.