2 ay önce Ekonomi

Ülkede konut sahibi olmanın en pahalı olduğu eyalet California'da, medyan konut fiyatı haziranda yıllık yüzde 7,7 artışla 857 bin 800 dolara ulaştı.

2 ay önce Gündem

Türkiye'deki tüm havalimanlarından yılın ilk yarısında icra edilen iç ve dış hat uçuşlarıyla taşınan yolcuların yüzde 55'inin İstanbul merkezli seferlerle uçtuğu belirlendi.

2 ay önce Ekonomi

Enerji şirketi Shell'in ikinci çeyrek karı önceki çeyreğe göre yüzde 18,6 düşüşle 6,3 milyar dolara geriledi ancak analistlerin beklentilerini aştı.

2 ay önce Gündem

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı, Mil Diyanet-Sen üyeleri protesto etti Bolu’nun eğitim performansını eleştirdiği paylaşıma ilişkin, "Tanju Özcan derhal özür dilemelidir" açıklamasını yaptılar.

2 ay önce Dünya

Rusya ile ABD arasında varılan geniş kapsamlı esir takası anlaşması çerçevesinde Rusya’da hapiste tutulan Wall Street Journal muhabiri Evan Gershkovich ve Rus esirlerin bugün serbest bırakılacağı ifade edildi. Esir takasının Ankara’da MİT koordinasyonunda gerçekleştirileceği öğrenildi.

2 ay önce Ekonomi

Kripto paraların son dönemde yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ettiğini belirten piyasa uzmanı İslam Memiş, bu alanda yatırım yapmayı düşünenlere önemli uyarılarda bulundu. Özellikle Bitcoin ve altcoinlerde yaşanan ani yükselişlerin ardından, Donald Trump’ın olumlu açıklamaları Bitcoin’in değerini 57 bin dolardan 65 bin dolara yükseltti.

2 ay önce Ekonomi

İlk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 27 Temmuz ile biten haftada 249 bine yükselerek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti. ABD'de beklentilerin çok üstünde geldi.

2 ay önce Keşfet

Yunan ekibi Panathinaikos ile yollarını ayırdıktan sonra başka bir takım ile anlaşmayan Fatih Terim için oldukça sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeşil-beyazlı ekip ile beklenen altında kalan Fatih Terim'in yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

2 ay önce Gündem

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü. Ancak haberin içeriğiyle ilgili büyük bir hata dikkat çekti. Ajanslar tarafından paylaşılan görselin Bedirhan Şener'a ait olmadığı ortaya çıktı. Fotoğrafları kullanılan kişi söz konusu yanlış kullanımlar nedeniyle süreci yargıya taşıyacağını duyurdu.

2 ay önce Kültür Sanat

Bir süredir ekranlarda gözükmeyen Ebru Cündübeyoğlu'nun yeğeni Elif Ulutin aile mesleğini devam ettiriyor. Uzun zaman Amerika'da yaşam sürdükten sonra ülkesine dönen Ulutin, hayatına ve meslek yaşantısına Türkiye' de devam edeceğini ve rol modelinin yengesi Ebru Cündübeyoğlu olduğunu söyledi.