2 ay önce Ekonomi

İTO'ya göre İstanbul'da haziranda yüzde 82,14 olan yıllık enflasyon, temmuzda yüzde 72,8'e geriledi. Haziranda yüzde 3,42 olan aylık enflasyon temmuzda yüzde 4,21'e yükseldi.

2 ay önce Keşfet

En son sosyal medyaya düşen müstehcen bir videonun kendisine ait olduğu iddialarıyla gündemde olan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül gençlere evlilikle ilgili uyarılarda bulundu. Çektiği videoda evlilikle ilgili konuşan Sarıgül önemli noktalara dikkat çekti.

2 ay önce Kültür Sanat

Warner Bros. Discovery imzalı filmlerini BluTV kullanıcılarıyla buluşturuyor. İz bırakan ve görkemli yapıtlar ilk kez BluTV kullanıcılarının film arşivinde bulunacak .

2 ay önce Spor

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda C grubunda ikinci mücadelesine çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımımız Dominik Cumhuriyeti ile karşılaştı. Filenin Sultanları çeyrek finale yükseldi.

2 ay önce Dünya

Son dakika: Hamas'ın askeri kanadının lideri Muhammed Deyf'in temmuz ayında gazze'deki bir saldırıda öldürüldüğüne dair iddia doğrulandı.

2 ay önce Gündem

Milyonlarca yurttaş hac için kura sırası beklerken Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş’ın bu yıl iki kere Umre’ye gittiği ve Erbaş’ın başkanlığa seçilmesinin ardından 5 kez hacca gittiği ortaya çıktı.

2 ay önce Ekonomi

En büyük yatırım araçlarından biri olan altının fiyat listesinde son durum ne? 1 Ağustos Perşembe günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.601 TL - satış 2.635 TL, çeyrek altın da alış 4.236 TL - satış 4.298 TL ve altının ons fiyatı 2.440'den işlem görüyor.

2 ay önce Kültür Sanat

Netflix, büyük ilgi gören dizisi "Squid Game"in ikinci sezonunun çıkış tarihini ve üçüncü sezon planlarını açıkladı. Yayınlanan fragmanda, "Squid Game"in ikinci sezonunun 26 Aralık 2024'te başlayacağı duyuruldu. Ayrıca, dizinin üçüncü sezonunun da geleceği ve bu sezonun dizinin final sezonu olacağı bilgisi verildi.

2 ay önce Magazin

Oyuncu, sunucu ve eski gazeteci Kenan Işık’tan geçen günlerde acı haber geldi. Uzun süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Işık bir süredir yatağa bağımlı haldeydi. Gazeteci Fatih Altaylı eski dostunu andığı YouTube programında şaşırtan açıklamalar geldi.

2 ay önce Dünya

İran'ın başkenti Tahran'da suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için büyük bir cenaze töreni düzenlendi. Namaz alanına sadece kısıtlı sayıda kişi alınırken, binlerce kişi dışarıda bekledi. Tören öncesinde yapılan konuşmalarda, suikastın ABD'nin koordinasyonuyla gerçekleştirildiği iddia edildi ve intikam çağrısı yapıldı.