2 ay önce Gündem

FETÖ bağlantılı olarak tanınan Enes Kanter ve Hakan Şükür, geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Enes Kanter, buluşma anlarını sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaşımında, ikilinin birlikte geçirdiği anlar ve kutlamalar yer aldı. Bu paylaşım, sosyal medyada dikkat çekti ve ikilinin ilişkisi hakkında geniş bir ilgi uyandırdı.

2 ay önce Kültür Sanat

Kadrosu ve farklı senaryosuyla geçen sezon izleyiciyi ekrana kilitleyen Kızıl Goncalar yurt dışında da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizi Seul Drama Ödülleri'nin bu yılki adaylarından biri oldu. Ödüller 5 Eylül'de açıklanacak. Dizinin merakla beklenen 2. sezonu 30 Eylül Pazartesi akşamı ekranda olacak.

2 ay önce Dünya

Beyaz Saray, Hamas lideri İsmail Haniye'nin İran'da öldürüldüğüne ilişkin haberleri gördüklerini bildirdi.

2 ay önce Gündem

Hamas, Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da ikamet ettiği konuta İsrail ordusunun düzenlediği hava saldırısında öldürüldüğünü doğruladı. Geçen aylarda İsmailağa cemaatinden afaroz edilen Cübbeli Ahmet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Üzüntülerini dile getiren Cübbeli 'Üzüntümüz çok büyük fakat işin içinde bir iş var.' dedi.

2 ay önce Gündem

Türkiye’nin gururu Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ikinci karşılaşmasında yarın Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Saat 10.00’da başlayacak maç TRT Spor’dan canlı yayınlanacak. Türkiye bu maçı kazanırsa gruptan çıkmak için büyük avantaj elde edecek.

2 ay önce Magazin

30 Temmuz Salı akşamı ekranlara gelen bölümde MasterChef 2024'e ana kadronun 16. yarışmacısı belli oldu. Peki, MasterChef ana kadroya kim girdi?

2 ay önce Yaşam

Aydın'ın Kuşadası ilçesine domuz sürüsü indi. Kutlar Vadisi'nin Ersoy Ulubey'i, ünlü oyuncu Ümit Acar yürüyüşe çıktığı sırada domuz sürüsüyle karşı karşıya geldi. Ünlü oyuncu o anları ise sosyal medya hesabından paylaşarak 'Sakın endişe etmeyin, herhangi bir şey yapmıyorlar, zararsızlar' dedi.

2 ay önce Magazin

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Paris 2024 Olimpiyatları'nda madalya için mücadele veren Filenin Sultanları için marş besteledi.

2 ay önce Ekonomi

Yatırım amaçlı olarak alınan altının fiyat listesinde güncel durum ne? 31 Temmuz Çarşamba günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.575 TL - satış 2.613 TL, çeyrek altın da alış 4.194 TL - satış 4.262 TL ve altının ons fiyatı 2.421'den işlem görüyor.

2 ay önce Dünya

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin davetlisi olarak TBMM’de konuşmaya hazılanan ve 10 Nisan 2024’te 3 oğlu ve 4 torunu katledilen İsmail Heniyye, dün sabaha karşı Tahran’da öldürüldü. 1980’lerden bu yana Filistin hareketinin bir parçası olan Heniyye, son birkaç yıldır Katar'da sürgünde yaşıyordu. İşte 1962 yılında Filistin’deki kamplardan birinde doğan ve 62 yaşında öldürülen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’nin yaşam öyküsü…