Hamas lideri İsmail Haniye, İran'ın başkenti Tahran'da kaldığı konutuna düzenlenen terör saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Saldırıda Haniye'nin bir korumasının da hayatını kaybettiği bildirildi. İran basınında, olayla ilgili detayların daha sonra açıklanacağı söylendi. Genelde bütün açıklamlarıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran ve kamuoyunda “Cübbeli” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesabınan üzütülerini dile getirdi.

2357459 620X349

'MOSSAD AJANINA NE HACET?'

Ünlü; 'Üzüntümüz çok büyük fakat işin içinde bir iş var. Türkiye’de bu kadar uzun zaman kaldığı halde hiçbir sıkıntı çekmemişken birkaç gün İran’a yine cihad meseleleri için gittiğinde koruması Mossad ajanı çıktı gibi palavralarla İran’ın bahane bulması asla iknâ edici olmamıştır. Mossad ajanına ne hâcet?! Zaten Şî’a ajanları Ehl-i Sünnet’i öldürmek için can atmaktadır.' ifadelerini kullandı. 

Cubbeli Ahmet

DUALAR ETTİ

Cübbeli Ahmet ayrıca; 'Yüce Rabbimiz, Mücâhit İsmail Haniye kardeşimizin şehâdetini kabûl eylesin, derecesini âlî eylesin, Rasûlüllâh Sallellâhu ‘Aleyhi ve Sellem’e ve ashâbına komşu eylesin, Bedir şehîdlerine ilhâk eylesin, onun mübârek kanı hürmetine Gazze’yi bir an önce halâs eylesin. Âmîn!' dedi. 

 

Kaynak: DEMET SAROVA