2 ay önce Özel Haberler

Newcastle, Blackburn Rovers'tan Rory Finneran'la anlaşmaya vardı. 16 yaşındaki ön libero, geleceğin en büyük yıldız adayları arasında gösteriliyor. 18 yaşından sonra da A Takım forması giymesi bekleniyor.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, "Umarım takıma geç katılacak oyuncular uygun şekilde gelir. Onları kilolu şekilde görmek istemiyorum. Yoksa çok koşmaları gerekecek" dedi.

2 ay önce Özel Haberler

İspanyol ekibi Sevilla, geçen sezonun devre arasında Inter'den kiraladığı Lucian Agoume'nin tapusunu aldı. İtalyan ekibine 4 milyon euro bonservis dışında sonraki satıştan yüzde 40 pay da verilecek.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Aston Villa, çıkan haberlere rağmen Hoffenheim forması giyen genç forvet Maximilian Beier'le ilgilenmediğini açıkladı. Alman futbolcunun geniş transfer listesinde de yer almadığı belirtildi.

2 ay önce Özel Haberler

İspanyol ekibi Getafe, Lorient forması giyen Mohamed Bamba'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak için teklif yaptı. Fransa temsilcisi ise şu anda bunu değerlendiriyor. Oyuncu, La Liga seçeneğine sıcak bakıyor.

2 ay önce Gündem

Hakan Ural'ın 'Cumhurbaşkanım izin versin İsrail'e gidip savaşırım' sözlerini ti'ye alan gazeteci Fatih Altaylı, Ural hakkında sert ithamlarda bulundu. Altaylı, Ural için "Ulan asker kaçağısın, ne Gazze'si" ifadelerini kullandı. İşte detaylar..

2 ay önce Özel Haberler

Brighton forması giyen 33 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu Pascal, Borussia Dortmund'un yolunu tuttu. Dortmund, tecrübeli isim için İngiliz ekine 7 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester United'ın İngiliz yıldızı Kobbie Mainoo, Avrupa Şampiyonası finalini İspanya'ya kaybetmelerinin ardından bu durumdan ders aldığını söyledi. Genç yetenek, yeni fırsatlar için mücadele verecek.

2 ay önce Özel Haberler

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti; Brahim Diaz-Endrick-Arda Güler üçlüsünü antrenmanlarda deniyor. Perşembe günü Milan'a karşı oynanacak hazırlık karşılaşmasında da bu üçlünün başlaması bekleniyor.

2 ay önce Keşfet

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turu maçında Lugano'yu iki maçta da mağlup ederek tur biletini kaptı. Maç sonunda basın toplantısında bir muhabirden Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'ya ilginç bir soru geldi. İşte o anlar..