Gazeteci Fatih Altaylı kendi Youtube hesabından yaptığı paylaşımlar ve açıklamaklarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Gündeme dair konuları ele alan Fatih Altaylı bu kez Hakan Ural'a yüklendi. 

FATİH ALTAYLI'DAN HAKAN URAL'A: ULAN ASKER KAÇAĞISIN

Fatih Altaylı yaptığı yayında şu ifadelere yer verdi:

Türkiye'nin sorunu kötü yönetilmek kardeşim. AK Parti içerisinde iyi bürokratlar yok mu? Şahane bürokratlar var ama sayıları az. Aşağıda kalmışlar. Hakan neydi Ural gibilerin dönemi bu. Yalandan milliyetçi. Ulan asker kaçağısın kendi memleketin için savaşmamışsın ne Gazze'si. Bu kolpacıların dönemi şimdi Türkiye'de. Bunların dönemi bittiği zaman her şey düzelir.

Fatihaltaylı

HAKAN URAL NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonu Rize'de yaptığı konuşmada İsrail'e yönelik sert açıklamalarda bulunmuş ve 'Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım.' ifadelerini kullanmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamalarına ilişkin Ural 'Cumhurbaşkanım izin versin İsrail'e gidip savaşırım vatan uğruna şehit olmayı nasip eylesin bana.' demiş ve bu sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ