2 ay önce Keşfet

2023 yılında Rasim Ozan Kütahyalı ile 13 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandıran Nagehan Alçı, geçen aylarda Kütahyalı hakkında hem ceza hem de 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Nevşin Mengü'nün programına katılan Nagehan Alçı özel hayatıyla ilgili konuşmuş Yunan diplomat Stavros Christodoulidis ile aşk yaşadığını itiraf etmişti. Çift ilk kez birlikte görüntülendi.

2 ay önce Gündem

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, sokak hayvanları yasasının Meclis'ten geçmesine tepki göstererek ‘challenge’ (meydan okuma) başlattı. Şahan sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve 'Sabaha karşı çıkan katliam yasasını kabul etmiyorum. Sosyal demokrat belediyeler olarak elimizi bu yasa ile 'kana bulamayacağız' dedi.

2 ay önce Magazin

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile yollarını ayıran Wanda Nara, tatildeki görüntüleriyle dikkat çekti. Mayokinisiyle kamera karşısına geçen Nara, kusursuz fiziği ve güzelliğiyle sosyal medyada adeta fırtına estirdi.

2 ay önce Gündem

Hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı olan ve bir süredir yurt dışında yaşayan Sedat Peker'le ilgili ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı. Gazeteci Barış Yarkadaş katıldığı bir programda Peker'in yakında Türkiye'ye döneceğini ve sevenleri tarafından kurulacak olan yeni bir siyasi partide varlık göstereceğini belirtti. Programdaki konuklar bu iddia karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

2 ay önce Magazin

Ticaret Bakanlığı, Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından gizli reklam yaparak hem kanunu çiğnediği hem de reklamlardan elde ettiği gelirin vergisini ödemediğini tespit etti. 550 bin 59 lira para cezası ödeyeceği öğrenilen Subaşı'nın gizli reklamı tepki topladı.

2 ay önce Gündem

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit eden paylaşımına bir tepki de gazeteci Uğur Dündar'dan geldi. 'Siz kadın, çocuk, yaşlı, masum sivil demeden soykırım yapacaksınız, sonra da bunlar hiç yaşanmamış gibi Erdoğan’ı tehdit edeceksiniz!' dedi.

2 ay önce Gündem

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de kongre tarihi yaklaştıkça gerilim de tırmanıyor. Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve 10 milyon TL tazminat davası açtı.

2 ay önce Özel Haberler

Atletico Madrid ve Chelsea, Conor Gallagher transferi için son detayları konuşuyor. Şu anda arada büyük farklar yok. İngiliz futbolcunun kısa bir süre içinde Atletico Madrid'in yolunu tutması bekleniyor.

2 ay önce Özel Haberler

Everton, Strasbourg forması giyen Habib Diarra ile yakından ilgileniyor. Ancak Fransız ekibi, genç 10 numarayı satmaya sıcak bakmıyor. Oyuncunun uzun süreli mukavelesi de onların elini rahatlatıyor.

2 ay önce Özel Haberler

Her ne kadar Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Jadon Sancho'nun ayrılmayacağını söylese de Fransız ekibi PSG şansını deneyecek. 24 yaşındaki kanat oyuncusunda ilginç gelişmeler yaşanabilir.