Geçen sene tek celsede boşandığı Rasim Ozan Kütahyalı'dan gördüğü fiziksel ve psikolojik şiddeti itiraf ederek herkesi şaşkına çeviren gazeteci Nagehan Alçı, bir süredir Yunan diplomat Stavros Christodoulidis ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Alçı, sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı çifti, 2023 yılında 13 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı hakkında hem ceza hem de 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Kütahyalı'nın tehdit ve hakaret mesajları geçen hafta ifşa oldu. Nevşin Mengü'nün programına katılan Nagehan Alçı hem evliliğiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı hem de yeni sevgilisini açıklamıştı.

nagehanalçı

'GÖRÜŞTÜĞÜM BİRİ VAR'

Nagehan Alçı programda şu ifadeleri kullandı: 'Şu anda görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat ve Rasim bunu öğrendikten sonra işi başka bir boyutu da.. daha da çirkinleşti. Yani güya liberalim ben diyen adam kendine 4-5 tane telefon numarası almış kendini polis memuru olarak lanse ederek oraya buraya mesajlar atmış benimle ilgili. Ben de yabancı bir diplomatla beraberim eğer bu bir suçsa. Ben boşanmış bir insanım. Annemle de çocuklarımla da tanıştırdım. Yıllarca yaşadığım bu kabustan sonra belki de ilk defa biraz kendimi mutlu hissettim.

nagehan-alci-millet-ittifakinin-adayi-kuvvetli-ihtimalle-kilicdaroglu-olacak-QK2W

'İYİYE İNANMAYA BAŞLADIM'

'İlk defa çocukların dışında biraz insanca bir şekilde iyiye inanamaya başladım. Beni hep bununla tehdit etmeye çalıştı ama buradan tekrar söylüyorum. Biz bunları mahkemeye sunduk. Paşalara, milliyetçi ülkücü diye bilinen gazetecilere, medya yöneticilerine duyduğum kadar siyasetçilere kendini polis memuru olarak tanıtarak Benim bir Yunan ajanı olduğum Yunan devletine hizmet ettiğim aynı zamanda PKK sempatizanı olduğum… Benim görüştüğüm diplomatı ismini ve fotoğraflarını göndererek onun bit Türk düşmanı olduğunu, her yerde Türklere küfür ettiğini… Alanen yalan iftiraları her yere saldığı…'

Kaynak: DEMET SAROVA