2 ay önce Magazin

Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in paylaştığı Adım Farah dizisi İtalya'ya da lisanslandı. Calinos Entertainment'ın uluslararası dağıtımını üstlendiği diziyi, birçok yerli diziyi ülkede ekrana getiren Mediaset Italy satın aldı.

2 ay önce Kültür Sanat

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV ‘House of the Dragon’ın kamera arkası bölümlerini yayına alıyor. Oyuncular ve kamera arkası ekibin yer aldığı görüntülerde ikinci sezon için hazırlanan detaylı kostümler, büyük set alanları ve yeni mekanlar dahil olmak üzere dizinin tüm boyutunu ele alıyorlar.

2 ay önce Keşfet

Bursa'da Ticani tarikatının şeyhi olduğunu iddia eden Ahmet Şahin Uçar hakkında skandal gelişmeler yaşandı. Polislikten ayrıldıktan sonra şeyh olarak tanınan Uçar, müritlerine yönelik cinsel istismar suçlamalarıyla karşı karşıya. Uçar'a ait olduğu öne sürülen bir ses kaydında ise "Üstünde elbisen olursa beni anlayamazsın. Çıplak olmazsan sevişemeyiz" gibi şok edici ifadeler yer aldı.

2 ay önce Ekonomi

Türk-İş'in Temmuz ayı araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin gıda harcamalarını kapsayan 'açlık sınırı' 19 bin 234 lira olarak belirlendi. Bu rakam, asgari ücretin 2 bin 232 lira üzerinde bulunuyor. 'Yoksulluk sınırı' ise 62 bin 652 lira olarak hesaplandı.

2 ay önce Gündem

Sosyal medyada Hakan Ural'ın 'Cumhurbaşkanım izin versin İsrail'e gidip savaşırım vatan uğruna şehit olmayı nasip eylesin bana.' dediği iddia edildi ve tepki çekti. Ural'ın askerliğini 'çürük raporu' nedeniyle yapmadığı yönünde çok sayıda yorum yapıldı. Hakan Ural'dan iddia ile ilgili açıklama geldi.

2 ay önce Yaşam

Oyuncu ve sunucu Kenan Işık 76 yaşında hayatını kaybetti. Kenan Işık'ın cenazesi törenin yapılacağı Atatürk Kültür Merkezi'ne götürüldü. AKM'de 31 Temmuz Çarşamba günü yapılacak törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecek.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Yeniköy 1924 yeni sezonun ilk çalışmasını yapmak için sahaya indi.

2 ay önce Kültür Sanat

Vuslat Doğan Sabancı, 2023 Haziran’ında Bayburt’taki Baksı Müzesi’nde sergilenmeye başlayan “Emanet” isimli sergisini bu kez İstanbul’da, Tophane-i Amire’de sanat severlerin ziyaretine açmıştı. İngiliz The Times gazetesi sergiye yer verdi. 'Gazeteci, sanatçı olarak yeni kariyerinde hikaye anlatma yeteneğini sergiliyor' başlığı atıldı.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden K.Çekmecespor’da bir imza da iç transferde geldi.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden K.Çekmece’den bir imza daha.