2 ay önce Özel Haberler

İtalyan ekibi Juventus, ilk olumlu görüşmenin ardından kişisel şartlarda anlaşmak için Karim Adeyemi'nin menajeriyle yeniden masaya oturacak. Borussia Dortmund cephesiyle ise henüz hiç konuşulmadı!

2 ay önce Özel Haberler

İspanyol ekibi Villarreal, Oumar Solet için RB Salzburg'a resmi teklifini iletti. 8.5 milyon euroluk bonservisin yanında bonuslar da bulunuyor. Salzburg ise bu öneriye sıcak yaklaşıyor.

2 ay önce Özel Haberler

Strasbourg, Porto'nun 23 yaşındaki kanat oyuncusu Gonçalo Borges konusunda önemli mesafe kat etti. İki kulüp arasında yapılan pazarlıklarda çok küçük bir farkın kaldığı belirtildi.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Newcastle United, bir süredir Milan forması giyen Malick Thiaw transferini bitirmeye çalışıyor. Ancak şu ana kadar ne kulübüyle ne de kendisiyle anlaşmaya varılabildi.

2 ay önce Özel Haberler

Bayern Münih'in sağ beki Noussair Mazraoui, kişisel olarak Manchester United'la 2029'a kadar anlaştı. Şimdi kulüpler arasındaki bonservis pazarlıklarının bitmesini bekliyor.

2 ay önce Dünya

İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyine düzenlediği 2 İHA saldırısında iki aracı hedef aldı. Saldırılarda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

2 ay önce Özel Haberler

Tecrübeli kaleci Keylor Navas, Monza'yla anlaşmaya vardı. Kosta Rikalı file bekçisi, 1 Temmuz'dan beri boşta bulunuyordu. Monza, sıkı pazarlıklar sonrasında onu ikna etmeyi başardı.

2 ay önce Özel Haberler

PSV Eindhoven, Sepp van den Berg için Liverpool'a yaklaşık 10 milyon euro değerinde resmi teklif sundu. İngiliz ekibi bunu hiç düşünmeden reddetti. Hollanda temsilcisi rakamı artırabilir.

2 ay önce Özel Haberler

Belçika ekibi Anderlecht, Manchester United'dan ayrılmak isteyen Eriksen için devreye girdi. Ancak Danimarkalı futbolcu henüz İngiltere'den ayrılıp ayrılmayacağına karar vermedi. Premier Lig'de başka bir takıma da gidebilir.

2 ay önce Özel Haberler

Yeni bir çalışma, Kan portakalını soğutma şeklimizi değiştirmenin, onları daha sağlıklı hale getirebileceğini söylüyor. Bu meyve, daha düşük sıcaklıklarda çok daha etkili bir hale geliyor.