2 ay önce Dünya

Yunanistan'da, ülke genelinde hastanelerde çalışan doktorlar, parlamentoda oylamaya sunulan ruh sağlığı yasasına karşı 24 saatlik grev başlattı.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye'de 2008'deki yasa değişikliğinden bu yana, emekli maaşı almak için sahte boşanmaların arttığı tespit edildi. Yaklaşık 4,387 kişi, emekli maaşı alabilmek amacıyla eşleriyle kağıt üzerinde boşanıp, ardından tekrar bir araya gelerek haksız yere emekli aylığı alıyor. SGK, bu sahte boşanmaların tespiti için denetimleri sıkılaştırdı ve emekli maaşı sisteminin adil bir şekilde işlemesini sağlamak amacıyla önlemler alıyor.

2 ay önce Dünya

Letonya ve Litvanya'da şiddetli fırtına nedeniyle 1 kişi öldü. Hayatını kaybeden 50 yaşındaki kadının kafasına ağaç düştüğü öğrenildi. Ayrıca yaklaşık 200 bin hane de elektriksiz kaldı.

2 ay önce Politika

Manisa’da makam odasında 2 kişiyi darp ettirdiği iddiasıyla mahkemece "yağmaya azmettirme" suçundan tutuklanan CHP'li Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, 30 günlük tutukluluk süresinden sonra bugün çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

2 ay önce Gündem

İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Vekili Necmeddin Bilal Erdoğan, "Türk dünyasının dünyaya sunacağı çok şey olduğunu düşünüyorum. Çünkü tarihimiz ve mirasımız küresel ilişkilerin geleceğine daha barışçıl bir bakış açısı sunuyor." dedi.

2 ay önce Asayiş

Son Dakika... Polisler, Van'da DEM Parti İl binasına baskın düzenledi. Polis Van'da halay sırasında slogan atan şahıslara müdahale ediyor. Çok sayıda gözaltı olduğu belirtildi.

2 ay önce Spor

Kulüp basın sözcüsü Ahmet Atıç, "Ciddi anlamda altyapıya destek vereceğiz. Özellikle futbol okullarıyla, akademi liglerinde yapılacak çalışmalarla bunu önümüzdeki günlerde kurumsal hale getireceğiz." dedi.

2 ay önce Keşfet

Yapılan yeni araştırmalar, günde dört bardak çay içmenin sağlık üzerindeki olumlu etkilerini ortaya koyuyor. Çayın içeriğinde bulunan zengin antioksidanlar, vücudu hücresel düzeyde koruyarak yaşlanma sürecini yavaşlatıyor ve bir dizi kronik hastalığın riskini azaltıyor. Antioksidanların yanı sıra çay, kalp sağlığı için de büyük bir destek sağlıyor.

2 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü pek çok il için uyarıda bulundu. Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin tahminlerini açıkladı. İstanbul'da yarın sabah saatlerinde yağış bekleniyor. Rüzgarın kuzeyden kuvvetli esecek. Marmara bölgesinde yağış bekleniyor. Hangi bölgede yağış var? Hangi bölgeler sıcak olacak? İşte bölge bölge hava durumu..

2 ay önce Yaşam

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor.