2 ay önce Sağlık

Sivas’ta uzay istasyonuna olan benzerliği ile dikkat çeken "Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi" hizmete başladı. Yaraların iyileşme hızına katkı sağlayan tedavi merkezi, Sivas’ın yanı sıra çevre illere de hizmet verecek.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda 4-3 galip geldiği ilk maçın rövanşında yarın sahasında İsviçre ekibi Lugano ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

2 ay önce Dünya

FBI'ın Pittsburgh saha ofisinden sorumlu özel ajan Kevin Rojek, ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a suikast girişiminde bulunan saldırganın bir polis memuru tarafından saldırıdan 1 saatten fazla bir süre önce fark edildiğini ve kolluk kuvvetleriyle paylaşılmak üzere zanlının fotoğrafını çektiğini açıkladı.

2 ay önce Dünya

Ürdün Kraliyet Havayolları'nın (Royal Jordanian Airlines) Lübnan'a uçak seferlerinin, İsrail'in muhtemel saldırıları nedeniyle bugün ve yarın için iptal edildiği bildirildi.

2 ay önce Ekonomi

Son yıllarda prefabrik evler, maliyet etkin ve hızlı çözümler arayanların tercihi haline geldi. Özellikle Türkiye'de yaşanan büyük depremler ve 6 Şubat 2023'teki felaketler sonrası, acil konut ihtiyacı artmıştı. Prefabrik evler, bu acil ihtiyaçları karşılamak için hızlı ve sürdürülebilir çözümler sunuyor. Bu evler, deprem gibi afet durumlarında hızlı montaj özellikleri sayesinde kırsal ve afet bölgelerinde rahatlıkla kullanılabiliyor.

2 ay önce Özel Haberler

Protein ve yağ açısından zengin olan peynirler, kan şekeri seviyenizi karbonhidratlı yiyecekler kadar etkilemez. Ayrıca içinde bulunan bir yağ asidi, bu sorunun çözümüne katkıda bile bulunabilir.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye otomotiv endüstrisinde hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı ocak-haziran döneminde 2 milyar 851 milyon 530 bin dolar oldu.

2 ay önce Ekonomi

ABD'li hızlı servis restoran zinciri McDonald's'ın satışları, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 1 azalarak 2020'den bu yana ilk kez düşüş kaydetti.

2 ay önce Gündem

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Akçakoca'da haşema giyen kadının havuza alınmamasına tepki göstererek, "Anayasamızın amir hükümleri var, bunun da Türk Ceza Kanunu'na yansıyan unsurları var. Bu, temelde bir ayrımcılık, bir nefret suçu." dedi.

2 ay önce Spor

Galatasaray, profesyonel sözleşme imzaladığı 19 yaşındaki futbolcusu Jankat Yılmaz'ın sezon sonuna kadar 1. Lig ekibi Adanaspor'a, Kazımcan Karataş'ın ise Rus takımı FC Orenburg'a kiralandığını açıkladı.