2 ay önce Gündem

Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.

2 ay önce Özel Haberler

Filenin Sultanları’nın Paris 2024’te oynadığı ilk maç FOTOSPOR’un YouTube kanalında voleybolun duayenleri tarafından yorumlandı. Violet Duca, Zadik Gökoğlu ve Cahit Yavuz, Ay-Yıldızlı ekibimizin 2018 yılından beri sürekli yendiği Hollanda önünde zorlanmasının faturasını Santarelli’ye keserken, İlkin Aydın’ın sakat sakat oynatılması ise eleştirildi.

2 ay önce Ekonomi

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emekliyi sevindirecek haberi canlı yayında duyurdu. Emeklilere 10 bin TL'lik tek seferlik bir ödeme yapılacak. Erdursun, bu ödemenin Ocak ayına kadar gerçekleşebileceğini belirtti. Açıklamasında, "5 bin veya 10 bin TL aralık ayına yakın bir sürede bu tür bir uygulama gerçekleşebilir" dedi. Bu haber, yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle zor durumda olan emeklilere bir nebze olsun rahatlama sağlayacak.

2 ay önce Dünya

Yeni F-16 savaş uçaklarını uçurmak üzere sadece altı Ukraynalı pilot eğitildi. Yetkililer, Ukrayna'nın bu yıl yalnızca bir F-16 filosu alacağını, yaklaşık 20 savaş uçağının yetersiz görüldüğünü söyledi. Herkesin kafasındaki soru ise şu: Bu uçakları kim kullanacak?

2 ay önce Kültür Sanat

Ülkemizin genç yetenekleri, yurt dışında başarılara imza atmaya devam ediyor. Son olarak, İzmirli genç Türk yönetmenin New York Üniversitesi Tisch Sanat Okulu’ndaki tez filmi NFFTY’de prömiyer yaptıktan sonra okulunda ‘en iyi tez filmi’ seçilerek ödül aldı.

2 ay önce Yaşam

Aksaray'da akıl almaz bir kaza yaşandı. Gurbetçi Türk bir aile ile Suriyeli şahsın kullandığı otomobil birbirine girdi. Oluşan feci kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ekiplere haber vermesiyle birlikte yaralılar hastaneye kaldırıldı. Tedavileri sürüyor.

2 ay önce Keşfet

SON DAKİKA | Dizindeki sakatlık nedeniyle Milletler Ligi maçlarını kaçıran, Hollanda ile yapılan Paris 2024’ün ilk karşılaşmasında da yer alamayan Zehra Güneş, ilk kez sakatlığı ile ilgili konuştu. Filenin Sultanları’nın vazgeçilmez oyuncusu Zehra, “Ben bir an öce oynamak istiyorum ama doktorlar, bir hafta daha zamana ihtiyacım olduğunu söylüyor. Gruptan çıkarsak ilk maçta oynayacağım” dedi.

2 ay önce Gündem

İstanbul Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Günay, Türk futbolunun en üst karar mercii olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanlığına atandı. Gazeteci Fatih Altaylı bu atamada Ali Koç'un parmağı olduğunu iddia etti.

2 ay önce Dünya

İrlandalı ünlü şarkıcı ve aktivist Sinead O'Connor'ın ölüm nedeni, ölümünden bir yıl sonra netlik kazandı. İslamiyeti kabul eden şarkıcı ve aktivist Sinead O'Connor'ın ölüm nedeni, KOAH ve bronşiyal astım olarak açıklandı.

2 ay önce Yaşam

İstanbul Silivri'de bir yangın daha çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle Kınalı'da otluk alanda yangın rüzgarın da etkisiyle çevreye yayıldı. D-100 kara yolu Edirne istikameti ise tedbir amaçlı trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen ekiplerin söndürme çalışmaları devam ediyor.