2 ay önce Kültür Sanat

Kültür ve Turizm Bakanlığınca hayata geçirilen "Türkiye Kültür Yolu Festivalleri" kapsamında organize edilen Nevşehir Kültür Yolu Festivali hafta sonu başlayacak.

2 ay önce Yaşam

İstanbul'un Pendik ilçesinde otomobil sürücüleri arasında çıkan tartışmada bir sürücü kriko ile diğer sürücüye saldırmaya kalkıştı. Olayı gören bir vatandaş ise krikolu saldırgana uçan kafa atarak uzaklaştırdı. Kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

2 ay önce Kültür Sanat

Dünyanın çeşitli şehirlerinde bu hafta konserden tiyatroya, sergiden kitap fuarlarına geniş bir yelpazede birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirilecek.

2 ay önce Ekonomi

Merkez Bankası, politika faizini %50'ye yükselterek tarihi bir rekora imza attı. Bu adım, yüksek enflasyonla mücadelede önemli bir rol oynarken, aynı zamanda dolar kurundaki yükselişi durdurmayı amaçlıyordu. Faiz artışının ardından dolar kuru iki ay boyunca sabit kaldı. Ancak, ABD seçimlerinin etkisiyle dolar kuru yeniden yükselişe geçti ve 33 TL seviyesine ulaştı.

2 ay önce Dünya

Trump mitingindeki silahlı saldırıda yaralanan 74 yaşındaki James Copenhaver, hastaneden taburcu edildi. Yaşlı adamın ailesi, çabaları sebebiyle tüm hastane personeline teşekkür etti.

2 ay önce Teknoloji

İkinci el telefon piyasasının oldukça hızlı ilerlediğini söyleyen Eskişehir esnafı Güven Işık, vatandaşların sıfır telefonu eskisi kadar tercih etmediğini dile getirdi.

2 ay önce Özel Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris'te yarı finalde adeta yerinde duramadı. Bakan Bak, sosyal medya hesabından Okçuluk Erkek Milli Takımımızın yarı finale yükseldiği anları paylaşarak adeta amigoluğa soyundu. İşte o anlar..

2 ay önce Teknoloji

Yaz mevsiminde cep telefonlarının uzun süre şarj edilmemesi gerektiğini belirten Endüstri Mühendisi Gökhan Taşcı, aşırı ısınan bataryaların patlayabileceğini söyledi.

2 ay önce Kültür Sanat

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Arşiv Dairesi Başkanlığı eliyle Osmanlı Devleti'nden bugüne ulaşan yaklaşık 11 milyon evraktan 121 bin 401 belgenin restorasyonunu tamamladı.

2 ay önce Kültür Sanat

İstanbul'da bu hafta, geniş bir yelpazede birbirinden farklı birçok etkinlikle yerli ve yabancı sanatçıların katılacağı konser, sergi, tiyatro gösterisi ve performanslar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.