2 ay önce Magazin

Son olarak NOW dizisi 'Korkma Ben Yanındayım'la izleyici karşısına çıkan Nilsu Berfin Aktaş, bir etkinlik çıkışı muhabirlerle konuştu. Serdar Sertçelik‘ten boşandıktan sonra, gönlünü rapçi Blok3'e kaptırmıştı. Aktaş, ilk kez aniden biten aşkıyla ilgili konuştu.

2 ay önce Dünya

Japonya makamları, yabancı ziyaretçilerin yollarda elektrikli bavulları kullanması nedeniyle yaşanan olayların artması üzerine bunları yasaklamaya başladı. Mevcut düzenlemelere göre; bu bagajlar, motorlu taşıt olarak sınıflandırılıyor ve ehliyet şart! Blackpink üyeleri gibi K-pop yıldızları, ürünleri popüler hale getirmişti.

2 ay önce Ekonomi

EYT yasasıyla milyonlar emekli olurken işe giriş tarihi dolayısıyla yasadan yararlanamayanlar da emeklilik hakkı bekliyor. 2000 ve sonrası sigortalı olanlar için de erken emekli olma fırsatları var. İşte detaylar...

2 ay önce Keşfet

SON DAKİKA | Tarihinde üçüncü kez olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na galibiyetle başladı. Filenin Sultanları ilk maçında Hollanda ile karşılaştı ve ve ilk iki seti aynı skorla 19-25 kaybetti. Ancak üçüncü setten itibaren toparlayan Ay-Yıldızlı voleybolcularımız üst üste 3 seti de alarak , “Biz bitti demeden, maç bitmez” dedi ve parkeden 3-2 galip ayrıldı.

2 ay önce Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), saldırı hazırlığındaki 2 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi.

2 ay önce Yaşam

İstanbul Sultangazi'de sabah saatlerinde korkutan bir kaza yaşandı. Meydana gelen olayda 3 kamyon toprak kayması sonucu boşluğa düştü. 3 kamyon askıda kalırken, bir kamyon ise yan yattı. Kamyonlar hasar görürken büyük kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

2 ay önce Ekonomi

Prof. Dr. İlber Ortaylı Kafa TV'ye konuk oldu. TÜİK'in enflasyon madde sepetinde yer alan fiyatlara dair konuşan Ortaylı; sepette kira fiyatının 5 bin 884 TL olarak gösterilmesine tepki gösterdi ve 'Beni aptal mı sanıyorsun?' dedi. Öte yandan, enflasyon ve işsizlik rakamlarına için ise, 'Hayır hiç güvenilmez, katiyen' cevabını verdi.

2 ay önce Eğitim

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçları "meb.gov.tr" adresinden erişime açıldı.

2 ay önce Yaşam

Tuzla'da bir yat imalatı tesisinde meydana gelen yangın büyük paniğe yol açtı. Yangının ardından yapılan ilk incelemelere göre, olayda ölen veya yaralanan kimse bulunmuyor. İtfaiye ekipleri, hızla olay yerine gelerek yangına müdahale etti ve alevlerin kontrol altına alınmasını sağladı. Yangının nedenine dair soruşturma başlatıldı.

2 ay önce Özel Haberler

SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Hatay Belen'de 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Korkutan depremin derinliği ise 7.1 kilometre olarak açıkladı.