2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Yenibosna’da teknik direktör Onur Soğuksu’nun yardımcısı da belli oldu.

2 ay önce Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Erdoğan'ın, İsrail ile ilgili olarak "Biz nasıl Libya'ya girdiysek aynısını İsrail'e de yaparız" sözlerini sert bir dille eleştirdi.

2 ay önce Gündem

AK Parti Ankara Milletvekili ve Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş, oğlunun öğrenceyken Gezi eylemlerine katıldığını ilk kez açıklarken, 10 gün içerisinde “gönüllerini almak için” Gezi tutuklularını ziyaret edeceğini söyledi.

2 ay önce Ekonomi

Yatırım amaçlı olarak alınan altının fiyat listesinde güncel durum ne? 29 Temmuz Pazartesi günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.550 TL - satış 2.585 TL, çeyrek altın da alış 4.152 TL - satış 4.216 TL ve altının ons fiyatı 2.392'den işlem görüyor.

2 ay önce Magazin

Berfu Yenenler oğulları Kuzey ve Mete Yenenler ile çıktığı Alaçatı tatilinde hoşuna gitmeyen bir tavırla karşılaştı. Bir mekan sahibinin kaba tutumuyla karşılaştığını söyleyen ve çocuklarına karşı tavırlardan rahatsız olan Yenenler sosyal medya üzerinden mekan sahibini yerden yere vurdu.

2 ay önce Spor

Milli sporcular, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın üçüncü gününde 6 branşta mücadele edecek.

2 ay önce Spor

Türk dizi tarihinin fenomen dizilerinden "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiye" dizisinin sinema uyarlaması olan "Behzat Ç. Ankara Yanıyor" filminde Arda Güler’in de olduğu görüldü.

2 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen "Kuyu-13" operasyonunda uluslararası seviyede araması bulunan 3 kişinin yakalandığını bildirdi.

2 ay önce Magazin

Adanalı dizi ile tanıdığımız Tuğçe Özbudak yaptırdığı estetiklerle tanınmayacak hale geldi. İşte Tuğçe Özbudak'ın son hali...

2 ay önce Gündem

Yeniden Refah Partisi (YRP) milletvekili Doğan Bekin, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) davet edilip konuşma yapmasını talep etti. Bu talep üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terbiyesizin teki, kafadan sıkıntısı var galiba," diyerek sert bir çıkış yaptı. Erdoğan'ın bu sert tepkisi, gündemde büyük yankı uyandırırken, YRP lideri Fatih Erbakan da tepkisini dile getirdi.