2 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 29 Temmuz hava durumu raporunu yayınladı. Son rapora göre yurt genelinde aşırı sıcak hava etkili olacak

2 ay önce Yaşam

Safiye Soyman'ın MS hastalığıyla uzun süredir mücadele eden oğlu Harun Akaröz, solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Acı haberin ardından büyük bir üzüntü yaşayan Soyman, oğlunun cenazesinde zor anlar yaşadı. Sevenleri ve yakın dostları bu zor gününde ünlü sanatçıyı yalnız bırakmadı; birçok ünlü isim cenazeye katılarak Soyman'a destek oldu.

2 ay önce Yaşam

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsü ile yem yüklü kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

2 ay önce Yaşam

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde elindeki tabancayla etrafa rastgele ateş açan şahıs, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonla ikna edilirken olayda yaralanan olmadı.

2 ay önce Özel Haberler

İspanyol yıldız Nico Williams, transferiyle ilgili kararını yakında açıklayacak. Barcelona başta olmak üzere herkes onu bekliyor. Nico, Athletic Bilbao'da kalırsa, kulüp ona yeni bir mukavele imzalatacak.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Arsenal, kısa süre içinde Mikel Merino'nun temsilcisiyle şartları görüşecek. Real Sociedad'ın da makul bir bonservis talep etmesi bekleniyor. Çünkü oyuncu, mukavelesinin son senesine girdi.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Southampton, Villarreal'den Ben Brereton Diaz'ı transfer etmek için anlaşmaya vardı. Bonservis bedeli 7 milyon sterlin olacak. Oyuncuyla da kişisel şartlarda el sıkışıldı.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, "Oscar Bobb, çok özel bir çocuk. Dar alanda etkili ve her an tehlike yaratabilecek kapasitede. Ondan beklentilerimiz büyük" şeklinde konuştu.

2 ay önce Özel Haberler

Fransız ekibi PSG, Benfica'nın genç ön liberosu Joao Neves'le anlaşmaya yakın. Benfica'ya 70 milyon euro bonservis ve Renato Sanches verilecek. Ayrıca Portekiz temsilcisi sonraki satıştan da pay alacak.

2 ay önce Spor

Barcelona ile mukavelesi sona eren Sergi Roberto, Ajax ile serbest oyuncu olarak pazarlık yapıyor. Tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde nereye gideceğiyle ilgili kesin kararını vermesi bekleniyor.