Safiye Soyman, uzun yıllardır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla savaşan oğlu Harun Akaröz'ü kaybetti. Büyük bir acı yaşayan Soyman ve hayat arkadaşı Faik Öztürk, geçtiğimiz gün oğullarını toprağa verdi. Cenazede zor anlar geçiren Soyman'ı, Gülben Ergen ve Seren Serengil gibi yakın dostları yalnız bırakmazken, gözler Seda Sayan ve Banu Alkan gibi diğer yakın dostlarını aradı.

Seda Sayan, Amerika'dan dönemediği için cenazeye katılamazken, Banu Alkan'ın tutumu büyük tepki topladı. Alkan, önce evladını kaybeden arkadaşı Safiye Soyman'a başsağlığı dilemeyip sosyal medyada kendine dair paylaşımlar yapmaya devam etti. Bu davranışı, takipçileri tarafından duyarsız ve saygısız olarak değerlendirildi. Gelen tepkilerin ardından Alkan, bir başsağlığı mesajı yayınladı, ancak bu mesaj daha fazla eleştiriye yol açtı.

Başsağlığı mesajında, eğlenceli bir videoyu paylaşarak arkadaşına başsağlığı dileyen Alkan, "keşke yayınlamasaydı" dedirtti. Tepkiler üzerine paylaşımını kısa sürede silmek zorunda kalan Alkan, sosyal medyada uzun süre eleştirilere maruz kaldı.

1

Dünya Güzellerim'de yer alan bir videoyu paylaşan Alkan'ın gönderisine bir de Kylie Jenner ve JLO'yu etiketledi.

2

3


Kaynak: HABER MERKEZİ