2 ay önce Yaşam

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde elindeki tabancayla etrafa rastgele ateş açan şahıs, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonla ikna edilirken olayda yaralanan olmadı.

2 ay önce Özel Haberler

İspanyol yıldız Nico Williams, transferiyle ilgili kararını yakında açıklayacak. Barcelona başta olmak üzere herkes onu bekliyor. Nico, Athletic Bilbao'da kalırsa, kulüp ona yeni bir mukavele imzalatacak.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Arsenal, kısa süre içinde Mikel Merino'nun temsilcisiyle şartları görüşecek. Real Sociedad'ın da makul bir bonservis talep etmesi bekleniyor. Çünkü oyuncu, mukavelesinin son senesine girdi.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Southampton, Villarreal'den Ben Brereton Diaz'ı transfer etmek için anlaşmaya vardı. Bonservis bedeli 7 milyon sterlin olacak. Oyuncuyla da kişisel şartlarda el sıkışıldı.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, "Oscar Bobb, çok özel bir çocuk. Dar alanda etkili ve her an tehlike yaratabilecek kapasitede. Ondan beklentilerimiz büyük" şeklinde konuştu.

2 ay önce Özel Haberler

Fransız ekibi PSG, Benfica'nın genç ön liberosu Joao Neves'le anlaşmaya yakın. Benfica'ya 70 milyon euro bonservis ve Renato Sanches verilecek. Ayrıca Portekiz temsilcisi sonraki satıştan da pay alacak.

2 ay önce Spor

Barcelona ile mukavelesi sona eren Sergi Roberto, Ajax ile serbest oyuncu olarak pazarlık yapıyor. Tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde nereye gideceğiyle ilgili kesin kararını vermesi bekleniyor.

2 ay önce Yaşam

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde site sakini kadının haşema giymesi nedeniyle havuza alınmamasına ilişkin 2 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Aston Villa, Barcelona forması giyen Raphinha'yı kadrosuna katmak istiyor. 27 yaşındaki kanat oyuncusu ayrılığa sıcak bakıyor. Ancak Katalan ekibinin onun için en az 50 milyon euro istemesi bekleniyor.

2 ay önce Yaşam

Basın Platformu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı Çatalca Can Usta’da doğayla iç içe düzenlenen bir piknik etkinliğiyle kutladı. Platform Başkanı Remzi Tanış, konuşmasında basın özgürlüğünün demokrasinin temel taşı olduğunu vurguladı.