2 ay önce Ekonomi

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, YouTube üzerinden yaptığı açıklamada, elinde dolar ve euro bulunduranlara önemli uyarılarda bulundu. Memiş, altın ve gümüşteki gerilemenin ardından, döviz sahiplerinin parite üzerinden altın alımına yönelmesi gerektiğini vurguladı. Özellikle euro-dolar paritesinin avantajlı olduğu bu dönemde, pariteyi kullanarak altın ve gümüşe yatırım yapılmasını tavsiye etti.

2 ay önce Dünya

Pitbullların saldırısına uğrayan 3 yaşındaki Minnesotalı çocuğun hayatta kalması beklenmiyor. Ailesi, umutlarının bittiğini söyledi. Covil Allen isimli miniğin organları bağışlanacak.

2 ay önce Sağlık

Tunus’ta düzenlenen Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarında, Türkiye’deki üniversiteler ve eğitim sistemleri tanıtıldı.

2 ay önce Genel

Halk için Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü yaptığı konuşmalar ile gündeme damga vurmaya devam ediyor. Cübbeli Ahmet, yaptığı konuşmada cehenemme gidecek ilk üçü sıraladı. Peki onlar hangisi? İşte ayrıntılar..

2 ay önce Sağlık

THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rahmi Er, "Gözü yükseklerde olan, istikbali göklerde arayan, tutkusu havacılık olan öğrencilerimizi, üniversitemize bekliyoruz." dedi.

2 ay önce Spor

Altay, 31 yaşındaki kalecisi Ozan Evrim Özenç ile 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.

2 ay önce Ekonomi

Halkbank, emeklilere özel olarak 50 bin TL kredi imkanı sunuyor. Emekli maaşlarını bankaya taşıyan müşteriler, uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile bu avantajlı krediden faydalanabiliyor. Başvuru süreci hızlı ve kolay olup, internet bankacılığı ve mobil uygulamalar üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Gelir belgesi sunma zorunluluğu olmayan bu kredi için kefil şartı da aranmıyor.

2 ay önce Sağlık

Araştırmacılar sivrisineklerin diğer tüm gruplara kıyasla en çok "0" kan grubuna ilgi duyduğu sonucuna vardı. Tatlı ve baharatlı yiyecekleri fazla tükettiğiniz durumlarda da sivrisineklerin ilk tercihi olabilirsiniz.

2 ay önce Spor

Antalyaspor, yaz transfer döneminde altıncı imzayı genç kaleci Abdullah Yiğiter’e attırdı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Emrah Saçan ve Şakir Öncül katıldı.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında İsviçre temsilcisi FC Lugano ile 30 Temmuz Salı günü evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.