Halk için Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü açıklamalarıyla gündemi kasıp kavurmaya devam ediyor. Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü cehenneme gidecek olan ilk üç insanı sıraladı. 

İŞTE O SIRALAMA

Cübbeli Ahmet Hoca sıralamasını yaparken şu sözlere yer verdi: Cehenneme girecek ilk 3'ü söylüyorum: Yönetici olmuş bir yerde belediyeden tut, memurların içindeki amirlerden tut devleti yönetenlere kadar git. Sen şimdi zaten emirsin, yöneticisin vesairesin. Zaten mühür sende imza yetkisi sendeyse güçlüsün yani. Dünya bakımından güçlüsün. Böyle olduğu halde millete musallat olmuş, o gücü kötüye kullanmış. Kolluk gücü ve ya idari gücü... Ona zulüm buna emir, milletin başını dertten bırakmıyor. Böyle yöneticiler cehenneme ilk olarak bunlar girecek. Çünkü Allah sana güç vermiş, yetki vermiş sen kötüye kullanmışsın.

Cehenneme giren 3 kişi malının hakkını ödemeyen servet sahipleri. Bu ikincisi. Üçüncüsü ise fakirlerden cehenneme ilk giren fakirler var. Onlar da kibirli fakirler. Kibir, gurur kendini beğenmeler, bir hareketler bir tavırlar.. Bu da ayrı bir konu.. Böyle bazıları var. Hani ne derler ayranı yok içmeye tahterevalli ile giderler bilmem ne yapmaya.. 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ