2 ay önce Özel Haberler

Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou, genç yetenek Mikey Moore konusunda ağır ve emin adımlar atacaklarını söyledi. Başarılı çalıştırıcı, oyuncunun yaşının unutulmaması gerektiğini söyledi.

2 ay önce Gündem

2024 Paris Olimpiyatları'nda Türk takımının pijamayı andıran kıyafetleri sosyal medyada çok konuşuldu. VAKKO tarafından tasarlanan kıyafetler Türk-İslam geleneği ile bağdaştırılamazken, kıyafetlerin Yahudilerin toplama kampında giydikleri kıyafetlere benzerliği ise dikkat çekti ve tepki topladı.

2 ay önce Keşfet

Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin ayrılık haberleri sonrası yaptığı paylaşımlarla Icardi'ye yeşil ışık yakan Simge Sağın bir mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sağın, "Icardi ile bizi birbirimize bağlayan müzik oldu. Şu anda aynı şey geçerli, ileride neyin ne olacağı belli olmaz" dedi.

2 ay önce Özel Haberler

Yunanistan ekibi Olympiakos, Lech Poznan'nın kanat oyuncusu Kristoffer Velde'yi kadrosuna kattı. Toplam bonservis bedeli bonuslarla birlikte 5 milyon euroyu bulabilir. Oyuncu, sözleşmesinin son senesine girmişti.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester United'ın yıllardın tartışılan stoperi Maguire, genç savunmacı Leny Yoro'ya tavsiyelerde bulunacağını söyledi. Bunun üzerine İngiliz ekibinin taraftarları adeta çılgına döndü.

2 ay önce Özel Haberler

İtalyan ekibi AC Milan, orta saha için Manu Kone'yi listesine ekledi. Milan, 2021'de de bu oyuncuyu transfer etmeye çalışmıştı. Ancak o dönemde Toulouse Kulübü'nden Gladbahch'a geçiş yapmıştı.

2 ay önce Özel Haberler

Bir dönem ülkemizde Trabzonspor forması da giyen Nijeryalı Obi Mikel, bazı Afrikalı oyuncuların milli takım tercihlerini eleştirdi. Nijerya'nın asla ikinci bir seçenek olamayacağını söyledi.

2 ay önce Özel Haberler

İtalyan ekibi Como, Fortuna Düsseldorf'tan Alman orta saha oyuncusu Yannik Engelhardt'ı kadrosuna kattı. Oyuncu için 8 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Sonraki satıştan da Düsseldorf'a pay verilecek.

2 ay önce Yaşam

Tokat'ın Zile ilçesinde Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret iddiasıyla başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Meydana gelen kavgada İsak Yiğit isimli şahıs hayatını kaybetti. İşte ayrıntılar..

2 ay önce Özel Haberler

Portekiz ekibi Benfica, genç kanat oyuncusu Gianluca Prestianni'yi kulüpte tutmaya karar verdi. Aslında kiralanması planlanıyordu. Ancak sezon öncesi performansının ardından işler tamamen değişti.