Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın ayrılık haberleri haftalardır konuşulmaya devam ediyor. Icardi ile ayrılığını doğrulayan Nara; "Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denedim ama olmadı. Bırakın herkes konuşsun, ben hiç konuşmadığım şeyleri sona bırakıyorum." demişti. Ancak geçen günlerde  Wanda Nara'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı kendi profilinde alıntılayan Icardi herkesi şaşırttı. Futbolcunun, Wanda Nara ile aşklarına yeniden devam edip etmedikleri bu paylaşımından sonra merak konusu oldu. 

640Xauto-34

AYRILIK HABERİNE SEVİNDİ

Nara'nın Arjantin'de oldukları sırada Icardi'nin sosyal medya hesabı üzerinden aldatıldığını öğrendiği ileri sürülmüştü. Çiftin ayrılık açıklamaları sonrasında Simge Sağın Icardi'yle özdeşleşen şarkısı 'Aşkın Olayım'ı hashtag yaparak 'Başlıyoruz' yazıp göz kırpma emojisi kullandı. Daha sonra da  Icardi'ye küçük mesajlar veren şarkıcı en son verdiği röportajda niyetini ortaya koydu. 

Ekran Resmi 2024 07 28 06.23.00

ASLA PES ETMİYOR

Simge Sağın yaptığı açıklamada, "Bizi Icardi ile birbirimize bağlayan şey müzik oldu. Hala aynı şey geçerli. Onlara çok saygı duyuyorum ve mutlu olmalarını diliyorum." dedi. İlerde ne olacağını bilmediğini söyleyen Sağın, "Başka da bir şey diyemiyorum çünkü konunun hiçbir yerinde ben yokum. İlerde neyin ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz. Hiçbir konuyla ilgili bir yorum yapmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.

HASTANEDEN PAYLAŞIM YAPTI

Simge daha önce de yıldız futbolcu için “Gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri, ‘Yakışıklım’ parçası ona söylenmeli zaten. Gerçi Icardi için ne söylense az.' demişti. Öte yandan Icardi'nin Wanda Nara paylaşımdan sonra şarkıcının hastanelik olduğu iddia edildi ve fotoğraf paylaşıldı. Ancak gerçek sonra anlaşıldı. Simge'nin hastane paylaşmını Icardi'den önce yaptığı ortaya çıktı. 

Kaynak: DEMET SAROVA