2 ay önce Sağlık

Sağlık Bakanı Memişoğlu, "76 böbrek, 52 karaciğer, 15 kalp ve 2 akciğer nakil merkeziyle ortalama senede 5 bin nakille, nakil konusundaki yeteneğiyle dünyanın ilk 5 ülkesi arasındayız." dedi.

2 ay önce Ekonomi

Toyota, 2022-2023 model Tundra kamyonetlerinde yaşanan motor sorunları nedeniyle 100.000’den fazla aracın motorlarını ücretsiz olarak değiştirme kararı aldı. Bu adım, markanın müşteri güvenini koruma ve kalite standartlarını sürdürme kararlılığını gösteriyor. Toyota, bu motor değişimlerini tamamen ücretsiz yapacak. Şirket, olası güvenlik risklerini ciddiye aldığını ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu belirtti.

2 ay önce Dünya

Borç batağındaki Hintli işçi hayatını değiştirecek 100.000 dolarlık elmas buldu. Raju Gond isimli adam, ailesinin geçimini sağlamak için hemen hemen her türlü işi yapıyordu. Elmas, büyük bir piyango oldu.

2 ay önce Kültür Sanat

Piyanist İlyun Bürkev, ABD'nin Philadelphia şehrinde düzenlenen Philadelphia Müzik Festivali'nden (PIMF) iki büyük ödülle döndü.

2 ay önce Dünya

İsrail'in işgali altındaki Golan Tepeleri'ne roketli saldırı düzenlendi. Meydana gelen saldırı sonucu 10 İsrailli öldü, en az 12 İsrailli de yaralandı.

2 ay önce Ekonomi

BİM'in 26 Temmuz Cuma günü satışa sunulan aktüel kataloğunda, geniş bir ürün yelpazesi dikkat çekiyor. Kataloğun en önemli ürünü olarak öne çıkan 110 CC Off Road Benzinli ATV, 49.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

2 ay önce Dünya

ABD Oregon'da orman yangınıyla mücadele eden uçak kaybolmuştu. Yangına yakın bir yerlerde enkaz tespit edilirken pilotun da hayatını kaybettiği açıklandı. Kimliği daha sonra açıklanacak.

2 ay önce Gündem

TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada belediyelerin SGK borcuyla ilgili tartışmalara değinen AK Partili Leyla Şahin Usta, "İBB başvurusunu yapmış, ödemeyle ilgili girişimini başlatmıştır. Bu yapıcı tutumdan dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

2 ay önce Sağlık

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, hepatitin farklı türleri olduğunu ve özellikle hepatit B ve C’nin kronik karaciğer hastalıklarına yol açabileceğini belirterek, hepatit B’den korunmanın en etkili yolunun aşılanma olduğunu vurguladı. Ayrıca, hepatitten korunmak için bulaş yollarına karşı koruma önlemlerinin alınmasının ve sağlık kurumlarına başvurarak bilgi edinmenin önemine dikkat çekti.

2 ay önce Sağlık

Erzurum’da mantardan zehirlenen 12 kişi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.