2 ay önce Sağlık

Aralarında Didem Balçın, Gülsim Ali, Murat Aygen, İlker Aksum, Ceren Benderlioğlu’nun da yer aldığı ünlü oyuncular, yaz aylarında mevsimsel olarak düşen kan bağışları nedeniyle azalan stok seviyesine dikkat çekmek üzere kan bağışında bulunarak Türk Kızılay’ın yürüttüğü “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyasına destek çağrısı yaptı.

2 ay önce Sağlık

Uzmanlar, gözlerde biraz kızarıklık sonrasında ise çapaklanma, göz kapaklarında şişme ve kızarıklığın şiddetinin gittikçe artmasıyla karşımıza çıkan kırmızı göz hastalığı olarak bilinen konjonktivitte, belirtileri görülen kişilerin göz doktoruna gitmesi konusunda uyarıyor.

2 ay önce Dünya

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları güvenlik kaygıları ışığında dün başladı. Fransız polisi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı takip eden basın mensuplarına hizmet veren medya merkezinin bulunduğu bölgeyi "patlama riski" nedeniyle bir süre kapattı.

2 ay önce Sağlık

Uzun süre güneş ışınlarına maruz kalmanın cilt kanseri riskini artırdığı, çocukluktan itibaren güneşten korunmanın çok önemli olduğu belirtildi.

2 ay önce Ekonomi

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında alınan konutlar için tapu harcı muafiyeti uygulanmıştı, ancak çoğu kişi bu durumdan haberdar olmadığı için fazla ödeme yapmıştı. İade hakkı, yalnızca kentsel dönüşüm projeleri kapsamında alınan konutlar için geçerli olup, başvuruların 5 yıl içinde yapılması gerekiyor.

2 ay önce Dünya

Mağaza görevlisi, müşteriden 1 milyon dolarlık piyango bileti çalıp ikramiyeyi tahsil etmeye çalıştığı için tutuklandı. İşin ilginç yanı; talihli kişi bu olay açığa çıkmadan önce kazandığı parayı bilmiyordu.

2 ay önce Eğitim

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla beraber 2 milyonu aşkın aday, üniversite tercihi yapmaya başladı. Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, üniversite tercihi yapacak adaylarının yeterli yetkinlikte üniversite seçmelerini tavsiye ederek, "İstatistiğe göre işverenler üniversite mezunlarından memnun değil. Sebebi de üniversite öğrencilerinin sadece mesleklerini öğrenip başka yetkinlikler kazanmadığı için iş dünyasına kolay adapte olamıyor, uyum sağlayamıyor" dedi.

2 ay önce Spor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da takımdan gönderilecek isimler de netleşmeye başlarken, genç oyuncu Kazımcan Karataş'ın da yeni adresi belli oldu. İşte ayrıntılar...

2 ay önce Eğitim

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kapalı ve dumanlı ortamda ilerleme konusunda eğitim yaptı.

2 ay önce Dünya

Peru’da kaza yapan iki yolcu otobüsünden birinin, kontrolden çıkarak yaya geçidine dalması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı.