Tennessee'deki bir benzin istasyonunda çalışan mağaza görevlisi, bir müşteriden 1 milyon dolarlık kazı kazan biletini çalıp ardından ikramiyeyi almaya çalışmakla suçlanıyor. Rutherford County Şerif Ofisi, 23 yaşındaki Meer Patel'in tutuklandığını ve 250.000 doların üzerinde hırsızlıkla suçlandığını söyledi. Antioch'lu bir baba olan müşteri, kazancından haberdar edildi ve o zamandan beri bundan haberi yoktu.

BİLETİ ÇÖPE ATMIŞTI

Yetkililere kimliğinin açıklanmasını istemediğini söyleyen talihli, benzin istasyonundan iki bilet satın aldı. Şerif ofisinin açıklamasına göre her ikisi de kazanan biletlerdi: Biri 1 milyon dolar, diğeri ise 40 dolar.

KUTLAMA BİLE YAPTI

Adam gözleri iyi görmediği için onları Patel'e verdi. Genç şahıs her ikisine de baktı ve ona sadece 40 dolar ödedi. Diğer bilete bir şey çıkmadığını söyleyerek çöpe attı. Müşteri ayrıldıktan sonra ise bileti çöpten çıkardı. Güvenlik kamerası görüntülerinde kutlama yaptığı da belgelendi!

100 BİN DOLARLIK KEFALET

İddiaya göre; daha sonra Tennessee Piyangosu'ndaki 1 milyon dolarlık ikramiyeyi almaya çalıştı. Ancak çalışanlar, bileti çöp kutusunda bulduğunu söyleyince şüphelendi. Dedektif Steve Craig, "Görüntülerden talihliyi bulduk. Çok minnettardı" dedi.  Patel, Rutherford County Yetişkin Gözaltı Merkezi'nde 100.000 dolarlık kefaletle tutuluyor ve Salı günü mahkemeye çıkacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ