2 ay önce Magazin

Ünlü sanatçı Safiye Soyman'ın 24 yıldır MS hastalığı ile savaşan 47 yaşındaki oğlu Harun Akaröz'den acı haber geldi. Sabah saatlerinde vefat eden Akaröz arkasında acılı bir anne bıraktı. Oğlunun ölüm haberiyle sarsılan Safiye Soyman “Ben bu acıya nasıl dayanacağım.'' diyerek feryat etti.

2 ay önce Gündem

HÜDA Par, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninde LGBTİ+ propagandası yapıldığını savunarak iktidara tepki gösterdi

2 ay önce Ekonomi

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) konut fiyatları üzerine yaptığı araştırma açıklandı. İPA Genel Başkanı Buğra Gökçe, “Konut fiyatlarında İstanbul, Barcelona’yı solladı. Beykoz, Sarıyer ve Beşiktaş’taki ortalama satılık konut fiyatları Barcelona’nın tüm bölgelerinden daha pahalı oldu” dedi.

2 ay önce Magazin

Rafael Cemo Çetin ve Dilan Çiçek Deniz'in birlikte verdiği ilk fotoğraf karesi sosyal medyada büyük ilgi gördü. Çiftin el ele görüntülendiği bu an, kısa sürede gündem oldu.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Mason Mount'un geçtiğimiz sezonu sakatlıklarla geçirdiğini ve bu sebeple oyuncuyu yargılamanın haksızlık olduğunu söyledi. Oyuncu önümüzdeki sezon şans bulacak.

2 ay önce Özel Haberler

Strasbourg, Guela Doue transferinin ardından Rennes Kulübü'nden Ludovic Blas'ı da istedi. Ancak oyuncu, yurt dışında oynama seçeneğine daha sıcak bakıyor. Bu sebeple ihtimal hayli düşük.

2 ay önce Spor

Olimpiyat Oyunları'nda, karma 10 metre havalı tüfek kategorisi tamamlandı

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Arsenal, orta saha oyuncusu Fabian Ruiz için PSG ile pazarlıklara başlayacak. Ancak Fransız ekibi, İspanyol yıldızı satmayı kesinlikle düşünmüyor. Sadece oyuncu isterse durum değişebilir.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Liverpool, Bremer'i kadrosuna katabilmek için Juventus'a 60 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanıyor. Kırmızılar bu konuda son derece ciddi. Rakamı daha da artırabilirler.

2 ay önce Eğitim

Gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube kanalına konuk olan ünlü tarihçi İlber Ortaylı, İmam Hatiplerle ilgili çarpıcı sözleş sözledi. Ortaylı, “İmam Hatipler hiçbir şey öğretemiyor bu memlekette. O çok övündükleri okuldakiler, elifleri ayıramaz birbirinden. Surelerin isimlerini bilmiyorlar, Arapça bile öğretemiyorlar” dedi.