2 ay önce Keşfet

SON DAKİKA... Paris 2024’te olimpiyat madalyası mücadele verecek olan Filenin Sultanları’nda sürpriz yaşanıyor. Tuğba Şenoğlu’nun kadrodan çıkarılıp, yerine Galatasaraylı İlkin Aydın’ın alınmasından sonra bugün de Zehra Güneş as kadrodan çıkartılıp, yerine Beyza Arıcı alındı. Bu karardan sonra Zehra Güneş'in göz yaşlarını tutamadığı öğrenildi.

2 ay önce Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı, dolgun bütçesiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kez, 4-6 yaş Kuran kursları ve yaz Kuran kurslarında kullanılacak etkinlik kitapları için büyük bir harcama gerçekleştirdi. Kuran kursları için alınan kitaplar için toplamda 10 milyon TL'nin üzerinde bir bütçe ayrıldı.

2 ay önce Magazin

İranlı basketbolcu Roham Kabir ile 5 yıllık ilişkilerine soluksuz devam eden İlayda Akdoğan önceki gün Bebek'te görüntülendi. Netflix'te yayınlanan 'İyi Adamın 10 Günü' ve 'Kötü Adamın 10 Günü' adlı çalışmalarda birlikte rol aldığı Nejat İşler için konuşan Akdoğan 'Çok seviyorum, çalışması çok keyifli birisi.' ifadelerini kullandı.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, uzun bir aradan sonra Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı. Toplantıda, mevcut başkan Ali Koç ile Yıldırım'ın samimi ve dikkat çekici anları gözlerden kaçmadı.

2 ay önce Ekonomi

Bir devlet üniversitesinde profesör olarak görev yaban Behçet Yalın Özkara’nın, “1 dakika 27 saniyede Türkiye’de şerefsizliğin özeti” videosu izlenme ve paylaşım rekorları kırarken, ülkemizdeki sermaye birikiminin ne denli adaletsiz olduğunu da gözler önüne serdi.

2 ay önce Yaşam

Sinema ve dizi oyuncusu, aynı zamanda seslendirme sanatçısı Salahsun Hekimoğlu, 74 yaşında hayatını kaybetti.

2 ay önce Ekonomi

En büyük yatırım araçlarından biri olan altının fiyat listesinde güncel durum ne? 27 Temmuz Cumartesi günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.549 TL - satış 2.585 TL, çeyrek altın da alış 4.151 TL - satış 4.217 TL ve altının ons fiyatı 2.386'dan işlem görüyor.

2 ay önce Gündem

Ticani Tarikatı'nın şeyhi ve eski polis olan Ahmet Şahin Uçar hakkında savcılığa başvuran bir kadın müridin iddiaları dehşet verici. Kadın mürit, ifadesinde şeyhin kendisinden "çırılçıplak gelmesini" istediğini belirtti. Mürit, "Herhalde manevi olarak tamamen arınmamı istiyorsunuz, hocam" şeklinde yanıt verdiğini, ancak şeyhin kendisinden maddi olarak da çırılçıplak gelmesini talep ettiğini aktardı.

2 ay önce Keşfet

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosunda son dakika değişikliği yapılarak Tuğba Şenoğlu kadrodan çıkarılıp yerine Galatasaraylı İlkin Aydın getirilmişti. Bu değişiklik olmadan günler öncesinde ise Paris'te Tuğba Şenoğlu'na İlkin Aydın sorulunca 'Eğlenceli, disiplinli o her şey...' dediği video sosyal medyada gündem oldu.

2 ay önce Keşfet

Dünyanın en ünlü kuaför ve saç tasarımcısı Gue Oliveira’nın son saç kesimleri yine olay oldu. 10 milyona yakın takipçisi olan Gue Oliveira’nın yaptıklarını görenler, “Kuaför görünümlü estetik cerrah. Bu kuaförse bizimkiler ne, bizimkiler kuaförse bu ne” yorumunu yaptı.