2 ay önce Astroloji

4 tane kız çocuğu sahibi olan Acun Ilıcalı’nın yıllardır erkek çocuğa özlemi olduğu magazin gündeminde konuşulurken, ünlü astrolog Michaela Astro bu isteği göz ardı edemeyip Acun Ilıcalı’ya bir çağrıda bulundu. Michaela Astro acil bir şekilde Acun Ilıcalı ‘ya yardım etmek istediğini dile getirdi.

2 ay önce Yaşam

Kars polisi, fuhuş çetesini ticari taksiyle yaptığı operasyonla çökertti. Kars'ın Arpaçay ilçesinde düzenlenen "Taksi-1" fuhuş operasyonunda 6'sı yabancı uyruklu kadın ile 1'i kadın 6 organizatör olmak üzere 12 kişi gözaltına alındı.

2 ay önce Amatör Lig

Celaliyespor Kulüp Başkanı Tayfun Öztürk yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada iyi bir takım yapacaklarını söyledi.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Ortaköyspor’da bir imza da dış transferde geldi.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Florya AS’tan son dakika transferi.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Sefaköy Kartal’dan son dakika imzası.

2 ay önce Kültür Sanat

Şair, yazar, çevirmen Afşar Timuçin 84 yaşında hayatını kaybetti. Hayal Yayınları, sosyal medya hesabından Timuçin'in vefatına ilişkin yaptığı açıklamada, "Birlikte çalışma imkanına eriştiğimiz değerli ağabeyimiz, yazar, şair, çevirmen ve filozof Afşar Timuçin'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

2 ay önce Magazin

Bir YouTube programına konuk olan manken Tuğba Özay anne olmak istediğini anlattı. 2019'da 10 yıllık eşinden anlaşmalı olarak boşanan ünlü isim, 'Bir gün sperm bankasından sperm ile anne olabilirim. O duyguyu tatmayı ve özellikle babamın soyunu devam ettirmek istiyorum. Benim soyadımı alacak bir çocuk babamın soyunu yürütsün istiyorum.' dedi.

2 ay önce Yaşam

Bağcılar'daki Necattin Camii'nde İmam Dursun Kuru'yu okla vuran saldırgan Muhammet F.G.'nin camiye gidiş anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, saldırganın elinde yay ve okla camiye doğru ilerlediği görülüyor.

2 ay önce Yaşam

Tunceli'de akıl almaz bir olay yaşandı. Seyir halindeyken yolun ortasında yaralı bir serçe gören duyarlı vatandaş aracından inerek serçeyi kurtarmaya gitti. Tam o esnada hızla gelen kamyon da kendisine çarparak yaralandı. Duyarlı yaralının tedavisi sürüyor.