Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara geçen haftalarda 'boşanma' haberleriyle gündeme geldi. America TV spikeri Luis Ventura'ya Icardi ile ayrılığını doğrulayan Nara, "Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denedim ama olmadı. Bırakın herkes konuşsun, ben hiç konuşmadığım şeyleri sona bırakıyorum." demişti. Bu açıklamanın ardından ortaya ihanet iddiaları atıldı. Nara'nın Arjantin'de oldukları sırada Icardi'nin sosyal medya hesabı üzerinden bir Türk infulencerla yaptığı konuşmaları yakaladığı ve aldatıldığını öğrendiği öne sürüldü.

Vavavaa 4Czb

AYLAR ÖNCE UYARMIŞTI

Bunun üzerine gözler aylar önce olacakları bilen Astrolog Michaela Astro'ya çevrilmişti. Astro, aylar önce Mauro İcardi’nin çok dikkatli olması gerektiğini, aldığı gezegensel etkiler nedeniyle çapkınlık yapma isteği uyandırdığını ve libidosunun çok yüksek olduğunu; bu gezegen dizilimlerinden ötürü içinin içine sığamadığı, yaz aşklarına kayabileceği vurgusunda bulunmuştu. Astrolog bu kez de Acun Ilıcalı'ya seslendi. 

Acunıı

ACUN ILICALI'YA YARDIM ETMEK İSTİYOR

Acun Ilıcalı’nın yıllardır erkek çocuğa özleminin olduğunu belirten Michaela Astro Ilıcalı’ya bir çağrıda bulundu ve 'Acun nur topu gibi bir erkek çocuğu istiyorsan beni bul' dedi. Astrolog ayrıca; 'Acun Bey’in burcu İkizler olduğu için; Jüpiter İkizlerden bu yıl büyük destek almaktadır. Ve yine benden küçük bir tüyo olarak da çocuğunun adını Can koyarsa kendisine büyük şanslar getireceğini ve çok hayırlı bir evlat olacağını müjdelerim.' ifadelerini kullandı. 

Michaela Astro acil bir şekilde Acun Ilıcalı ‘ya yardım etmek istediğini dile getirdi.

Muhabir: LİLA OKYANUS