2 ay önce Magazin

Son zamanlarda çeşitli tatil yerlerinde bulunan oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz gün Bodrum'un Güvercinlik ilçesindeki lüks bir otelde görüntülendi. Plajda kardeşiyle birlikte vakit geçiren Döngel, neşesi ve kahkahasıyla tüm dikkatleri üzerine topladı.

2 ay önce Dünya

SON DAKİKA | Paris'te 100 yıllık aradan sonra düzenlenen Olimpiyat Oyunları, bugünkü açılış töreniyle resmen başlayacak. Törene saatler kala, ülkenin tren hatlarında birden fazla saldırının gerçekleştiği bildirildi. Fransız demir yolu şirketi SNCF, gece boyunca "yüksek hızlı ulaşım ağını felç etmeyi amaçlayan devasa saldırılara" maruz kaldığını açıkladı.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Değirmenköy 1963’ün bir süreden beri teknik direktör İlhan Tekin’le yaptığı görüşmelerin sonuçsuz kaldığı öğrenildi.

2 ay önce Yaşam

Adana'da çuval içinde battaniyeye sarılı olarak bulunan erkek cesedinin ardından cinayet dedektifleri harekete geçti. Olayı aydınlatmak için yapılan araştırmalarda, cesedin cep telefonundan Kars'ta sinyal alındığı belirlendi. Dedektifler, bu sinyali takip ederek katili yakaladı. Cinayet zanlısı, öldürdüğü arkadaşının telefonunu oğluna gönderince, bu hareketi sayesinde yakayı ele verdi.

2 ay önce Amatör Lig

K.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk yönetimiyle birlikte K.Çekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’yi makamında ziyaret etti.

2 ay önce Amatör Lig

Yakuplu Fenerbahçe Futbol Okulu uzman antrenörler eşliğinde eğitimlere başladı.

2 ay önce Keşfet

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, ayrıldıklarını duyuran eşi Wanda Nara'nın fotoğrafını paylaştı. Bu gelişme çiftin ayrılığa dayanamadığı ve yeniden bir araya geldikleri şeklinde yorumlandı. Ayrılık haberleri sonrası yaptığı paylaşımlarla Icardi'ye yeşil ışık yakan Simge Sağın'ın hastaneden yaptığı paylaşım ise 'Simge hastanelik oldu' yorumlarına sebep oldu.

2 ay önce Teknoloji

Apple'ın önümüzdeki iki yıl içerisinde katlanabilir iPhone modelini piyasaya süreceği öne sürüldü. ABD'li teknoloji şirketinin katlanabilir modelde ekranın ortasında oluşabilecek kırışıklıkları önlemeyi hedeflediği kaydedildi.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kilyosspor’dan son dakika transfer bombası.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor’dan son dakika transferi.