Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Geçen haftalarda eşi Wanda Nara'nın ayrılık açıklaması yaptığı sporcu yaptığı hamleyle herkesi şaşırttı. Ayrılık açıklaması yapan Wanda Nara'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı kendi profilinde alıntılayan Icardi şaşırttı. Ünlü yıldız, paylaşımına, "Ouchnotunu düştü. Futbolcunun, Wanda Nara ile barışıp barışmadığı ise bu paylaşımından sonra merak konusu oldu. 

AYRILIK KISA MI SÜRDÜ?

Öte yandan çiftin ayrılık açıklamaları sonrasında boşta kalan Icardi'nin de kısmeti açılmıştı. Simge Sağın geçen günlerde Icardi'yle özdeşleşen şarkısı 'Aşkın Olayım'ı hashtag yaparak 'Başlıyoruz' yazıp göz kırpma emojisi kullandı. Simge Sağın'ın bu mesajı özellikle Galatasaray taraftarlarınca Icardi'ye mesaj olarak değerlendirildi. Simge daha önce yıldız futbolcu için “Gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri, ‘Yakışıklım’ parçası ona söylenmeli zaten. Gerçi Icardi için ne söylense az.' demişti. Şarkıcının futbolcuya dair paylaşımları devam etti. Yaptıklarının sebebinin gündem olmak amaçlı olduğunu düşünenler kadar Simge Sağın'ın futbolcuya aşık olduğuda öne sürüldü.  

GÖRENLER ŞAŞTI KALDI

Dün ise Icardi'nin Wanda Nara paylaşımdan sonra şarkıcının hastanelik olduğu iddia edildi ve fotoğraf paylaşıldı. Ancak gerçek sonra anlaşıldı. Simge'nin hastane paylaşmını Icardi'den önce yaptığı ortaya çıktı. 

Kaynak: DEMET SAROVA