2 ay önce Yaşam

Adana'da çuval içinde battaniyeye sarılı olarak bulunan erkek cesedinin ardından cinayet dedektifleri harekete geçti. Olayı aydınlatmak için yapılan araştırmalarda, cesedin cep telefonundan Kars'ta sinyal alındığı belirlendi. Dedektifler, bu sinyali takip ederek katili yakaladı. Cinayet zanlısı, öldürdüğü arkadaşının telefonunu oğluna gönderince, bu hareketi sayesinde yakayı ele verdi.

2 ay önce Amatör Lig

K.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk yönetimiyle birlikte K.Çekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’yi makamında ziyaret etti.

2 ay önce Amatör Lig

Yakuplu Fenerbahçe Futbol Okulu uzman antrenörler eşliğinde eğitimlere başladı.

2 ay önce Keşfet

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, ayrıldıklarını duyuran eşi Wanda Nara'nın fotoğrafını paylaştı. Bu gelişme çiftin ayrılığa dayanamadığı ve yeniden bir araya geldikleri şeklinde yorumlandı. Ayrılık haberleri sonrası yaptığı paylaşımlarla Icardi'ye yeşil ışık yakan Simge Sağın'ın hastaneden yaptığı paylaşım ise 'Simge hastanelik oldu' yorumlarına sebep oldu.

2 ay önce Teknoloji

Apple'ın önümüzdeki iki yıl içerisinde katlanabilir iPhone modelini piyasaya süreceği öne sürüldü. ABD'li teknoloji şirketinin katlanabilir modelde ekranın ortasında oluşabilecek kırışıklıkları önlemeyi hedeflediği kaydedildi.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kilyosspor’dan son dakika transfer bombası.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor’dan son dakika transferi.

2 ay önce Sağlık

Tüm memelilerde, kuşlarda ve balıklarda gözlenen doğal dinlenme biçimi olan uykunun sıkıntısı çeken hemen hemen herkes verilen tipik tavsiyeleri bir şekilde duymuştur. Ama siz profesyonellerin, yıldız sporcuların uyku sorununu nasıl aştığını hiç duydunuz mu? Duymadıysanız artık duyacaksınız..

2 ay önce Ekonomi

Yatırım amaçlı olarak alınan altının fiyat listesinde son durum ne? 26 Temmuz Cuma günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.547 TL - satış 2.579 TL, çeyrek altın da alış 4.149 TL - satış 4.208 TL ve altının ons fiyatı 2.372'den işlem görüyor.

2 ay önce Dünya

Hollywood’un efsanevi ismi Sharon Stone, Altın Küre'nin bu yıl ilk kez vereceği "Global İkon Ödülü"nü almak üzere Türkiye'ye geliyor.