2 ay önce Spor

Çaykur Rizespor, tecrübeli kaleci Gökhan Akkan ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

2 ay önce Sağlık

Sağlık Bakanlığı, hipertansiyon ve kalp-damar hastalarına, aşırı sıcak havalarda mecbur kalmadıkça 10.00-16.00 saatlerinde dışarıya çıkılmaması uyarısında bulundu.

2 ay önce Kültür Sanat

İzlandalı rock grubu Kaleo, KüçükÇiftlik Bahçe'de müzikseverlerle buluştu.

2 ay önce Teknoloji

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve Trabzon Üniversitesi arasında Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı kapsamında “Siber Güvenlik Eğitimi” iş birliği protokolü imzalandı.

2 ay önce Spor

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına bu sabah salonda ve sahada yaptığı antrenmanla devam etti.

2 ay önce Kültür Sanat

Kanadalı dream pop grubu Ghostly Kisses, 3 Ekim'de Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) müzikseverlerle buluşacak.

2 ay önce Spor

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Beşiktaş’ın Bosna Hersekli futbolcusu Amir Hadziahmetovic, siyah-beyazlı forma için rekabete hazır. Bu sezon kiralık gönderilmesi de gündeme gelen Hadziahmetovic, takımda kalmak istediğini kulübe iletti.

2 ay önce Spor

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında yaptığı antrenmanla devam etti.

2 ay önce Spor

Galatasaray transferi KAP'a bildirdi... Galatasaray'dan transfer.. Sarı-kırmızılar, Elias Jelert Kristensen'in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Kopenhag ile resmi görüşmelere başladığını resmen açıkladı. Elias Jelert ile 5 yıl sözleşme imzalanacak. 21 yaşındaki sağ bek Kopenhag formasıyla 97 resmi müsabakada oynadı.

2 ay önce Ekonomi

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni bir düzenleme sayesinde, kazaya karışmış araçlara ait eksper raporlarına artık e-Devlet üzerinden erişilebilecek. Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği tarafından yapılan duyuruda, bu yeniliğin araç sahiplerine büyük kolaylık sağlayacağı vurgulandı.