2 ay önce Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, sokak hayvanlarına yönelik yenilenen yasayla ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. Altayı; “Bu yasanın özellikle Ankara ve İstanbul belediyelerini hedef aldığı, bu belediyelerin sınırları içinde yaşayanlarla belediyeleri karşı karşıya getirmeyi amaçladığı çok ama çok belli... Ve artık eminiz ki, sokak köpeklerine karşı çıkartılmaya çalışılan yasa da bu planın ayrılmaz bir parçası.'

2 ay önce Gündem

Seçil Erzan hakkında, "Yüksek kârlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin yeni bir dava açıldı. İddianamede Erzan'ın, "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 6 yıldan 20 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması talep ediliyor.

2 ay önce Yaşam

Dün öğlen saatlerinde İstanbul Bağcılar'da akıl almaz bir olay yaşanmıştı. Bir şahıs tartıştığı cami imamını evinden getirdiği okla vurmuştu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından şahsın gözaltına alındığını duyurmuştu. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen okçu şahıs tutuklandı.

2 ay önce Keşfet

Ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’ye gelmesi bazılarınca eleştirilse de teknik adam Fenerbahçe taraftarı tarafından çabuk benimsendi. Fenerbahçeli bir çocuk katıldığı düğünde Mourinho adına gelin ve damata para taktı. O video sosyal medyada gündem oldu.

2 ay önce Dünya

Dünyanın en güçlü pasaportlarının sıralandığı Henley Pasaport Endeksi'ne göre, Türk pasaportu 7 basamak yükselerek 45. sırada yer aldı. 2023 yılında Türk pasaportu 52. sırada yer almıştı. Türk vatandaşları 114 ülkeye vizesiz seyahat yapabiliyorken bu sayı son güncellemelere göre 116'ya yükseldi.

2 ay önce Kültür Sanat

Tüm zamanların en çok oynanan video oyunundan beyazperdeye uyarlanan ‘Borderlands’ dünyayla aynı anda 9 Ağustos’ta Türkiye’de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yazın merakla beklenen filmlerinden ‘Borderlands’ın başrollerinde Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black gibi usta oyuncular yer alıyor.

2 ay önce Magazin

Sosyal medya fenomeni Cem Özlük, yaptığı reklam paylaşımı nedeniyle 500 bin TL para cezasına çarptırıldı. Cezanın ardından Özlük, X platformu üzerinden yaptığı açıklamada, "Hakkımı helal etmiyorum" ifadesini kullandı.

2 ay önce Özel Haberler

SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Gümüşhane Kelkit'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Korkutan depremin derinliği ise 4.3 kilometre olarak açıkladı.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden K.Çekmece Tokat Bereketlispor yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı.

2 ay önce Dünya

Türkiye'nin döner kebabın, İtalya'nın Napoli pizzası ve İspanya'nın jamon serrano'su gibi Avrupa Birliği'nde (AB) tanınması ve özel bir statüye sahip olması için Avrupa Komisyonu'na yaptığı başvuruya Almanya'dan itiraz geldi. Bu da Türk tarafını kızdırdı.