3 ay önce Ekonomi

En büyük yatırım araçlarından biri olan altının fiyat listesinde güncel durum ne? 25 Temmuz Perşembe günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.531 TL - satış 2.568 TL, çeyrek altın da alış 4.122 TL - satış 4.189 TL ve altının ons fiyatı 2.374'ten işlem görüyor.

3 ay önce Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Moskova yakınlarındaki Kaluga bölgesinde Mi-28 askeri helikopterin düştüğünü ve mürettebattan kurtulan olmadığını bildirdi.

3 ay önce Sağlık

Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Arzu Jalilova, doğru beslenme, yeterli uyku ve düzenli egzersizin, çocukların sağlıklı büyüyüp gelişme sürecinin temel taşlarını oluşturduğunu söyledi.

3 ay önce Özel Haberler

Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Antalya'da 3.6 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

3 ay önce Keşfet

SON DAKİKA | Arda Güler örneğinde olduğu gibi hem bugüne hem de yarına yatırım yapmak isteyen Fenerbahçe, aradığı genç yeteneği Brezilya’da buldu. Fenerbahçe Menajeri Mario Branco, Sarı-Lacivertli takımın efsane kaptanı Alex de Souza’nın da “Geleceğin dünya yıldızı olma ihtimali çok yüksek” dediği Wesley Teixeira için Corinthians kulübüyle masaya oturdu. İki kulüp arasında 2 milyon dolar fark kaldı.

3 ay önce Gündem

Ehliyetsiz araç kullanarak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok’un durumu yeniden gündemde. Tok, 11 Eylül'de tekrar hakim karşısına çıkacak. Ayrıca, savcının mahkemeye sunduğu taslak metinde, Eylem Tok'un Türkiye'ye iadesine karar verilmesi önerildi.

3 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 25 Temmuz Perşembe gününe ilişkin yeni hava durumu haritasını yayımladı ve 14 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Sıcaklıkların 2 ila 4 derece azalacağı ve şiddetli yağışların etkili olacağı bildirildi. Peki, bugün hava nasıl olacak?

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Gürz-1” operasyonlarında 72 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

3 ay önce Keşfet

Bodrum’daki pahalılığı eleştiren ve bu duruma çözüm önerisi getiren isimlerden biri de ünlü isim Özge Ulusoy oldu. Ulusoy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Bodrum’daki fiyatların yüksekliğine dikkat çekerek, “Kimseyi yurt dışına kaçırmayalım” dedi.

3 ay önce Yaşam

Osmaniye'de iki grup arasında çıkan kavgada, aralarında Türkmen Belde Belediye Başkanı Veli Fidan'ın da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı.