2 ay önce Gündem

Avcılar Tahtakale Mahallesi Servis Sokak üzerinde bulunan bir hurdalıkta yangın meydana geldi. Yangında çıkan patlamalar paniğe neden oldu.

2 ay önce Özel Haberler

Sosyal medya, ailelerin çocuklarının büyüme anlarını paylaşmak ve sevdikleriyle bağlantıda kalmak için sıkça kullandığı bir platform haline geldi. Ancak, çocuk fotoğraflarını internette paylaşmanın çeşitli güvenlik riskleri de bulunuyor. Peki, fotoğraf paylaşırken nelere dikkat edilmeli?

2 ay önce Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Milyonlarca Suriyelinin yarıdan fazlası şu anda ülke dışında. Bunların güvenli bir şekilde ülkelerine dönmesi gerekiyor” dedi.

2 ay önce Gündem

Tokat'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

2 ay önce Astroloji

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları

2 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe, genç oyuncu Emir Ortakaya’nın Belçika ekibi Westerlo’ya kiralandığını açıkladı.

2 ay önce Spor

Galatasaray, Avusturya kampındaki dördüncü hazırlık maçında İtalya’nın Lecce takımını 2-1 mağlup etti.

2 ay önce Keşfet

Adını Acun Ilıcalı'yla yaşadığı aşk ve evlilikle adını duyuran Şeyma Subaşı, ayrılığın ardından sürekli yeni ilişkileriyle gündem olmaya devam ediyor. İkinci kez evlilik yapan ve kısa sürede boşanan Subaşı, geçen günlerde aşk itirafıyla merak uyandırmıştı. Ünlü ismin yeni aşkının kim olduğu ortaya çıktı.

2 ay önce Spor

Trabzonspor, transfer görüşmesi için Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic'i Trabzon'a getirdi.