Acun Ilıcalı'yla boşandıktan sonra Mohammed Alsaloussi ile evlenen ancak kısa sürede ayrılan, adı sürekli aşk hayatıyla anılan Şeyma Subaşı'nın Mayıs ayında Sabancı Holding'in genç varisi Kerim Sabancı ile aşk yaşadığı gündeme gelmişti. Ancak tam da iddiaların gündeme geldiği günlerde Sabancı'nın Venedik Film Festivali'ne yabancı bir modelle katılması aşk dedikodularının asılsız olduğunu göstermişti. 

Ekran Resmi 2024 07 24 22.54.56

BARIŞ ALPER YILMAZ'LA EĞLENDİ

En son EURO 2024'teki etkileyici performansıyla dikkat çeken futbolcu Barış Alper Yılmaz ile bir mekanda eğlendiği haberleriyle basında yer alan Subaşı sonrasında yaptığı paylaşımla merak uyandırmıştı. 

ıoıuouo

AŞIK OLDUM DEMİŞTİ

Ardından, "Tahmin edin ne oldu?" diyerek bir itirafta bulunan Subaşı, "Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zamanı her yerde hissediyorum." ifadelerini kullandı. 

S 59Eb71F1Ed5Fc3916Ed1Ad901Fc25Aa86B1F56Bd

YENİ AŞKI BELLİ OLDU

Ünlü ismin yeni aşkının kim olduğu ortaya çıktı. Subaşı'nın İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda da Ayaydın şirketlerinin sahibi olan Yalçın Ayaydın ile Tunay Ayaydın'ın oğlu Mert Ayaydın'la birlikte olduğu iddia edildi. Ayaydın Şubat ayında da, şarkıları, kıyafet tercihleri ve cesur danslarıyla sıkça adından söz ettiren Hadise ile bir mekanda sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Kaynak: DEMET SAROVA