2 ay önce Özel Haberler

İtalyan ekibi Napoli, serbest oyuncu konumundaki Mario Hermoso ile ilgili haberleri yalanladı. Napoli, stoper transferlerini tamamladıklarını ve İspanyol futbolcuyla hiçbir bağlantılarının olmadığını kaydetti.

2 ay önce Özel Haberler

Barcelona'da eski teknik adam Xavi'yle anlayamayan genç yetenek Ansu Fati, yeni hoca Hansi Flick'le yeniden çıkışa geçebilir. Flick'in sakatlık sonrasında ona forma şansı verebileceği belirtildi.

2 ay önce Özel Haberler

Djurgarden Kulübü'nün genç sol beki, İtalya temsilcisi Roma ile anlaşmaya vardı. 21 yaşındaki futbolcu için 4 milyon euro+bonuslar verilecek. Ayrıca sonraki satıştan yüzde 10'luk pay da Djurganden ekibine gidecek.

2 ay önce Özel Haberler

West Bromwich'le mukavelesi sona eren defans oyuncusu Cedric Kipre, Fransız ekibi Stade Reims ile anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki Fildişi Sahilli stoper, 30 Haziran'dan itibaren birçok farklı kulüple görüşmelerde bulunmuştu.

2 ay önce Özel Haberler

Leicester City, Arsenal forması giyen Reiss Nelson'u kiralamak için resmi görüşmelere başladı. Mukaveleye satın alma opsiyonu da koydurmak istiyorlar. Oyuncunun da bu transfere sıcak bakması bekleniyor.

2 ay önce Özel Haberler

Porto forması giyen Galeno, İngiliz ekiplerinden gelen teklifleri reddetti. Brezilyalı oyuncu, Juventus'ta oynamak istiyor. İki kulüp arasındaki pazarlıklar sürüyor. Galeno da gelişmeleri izliyor.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester United, Matthijs de Ligt için Bayern Münih'e 40 milyon euro teklif etti. Ancak Alman ekibi en az 50 milyon talep ediyor. Kulüpler arasındaki pazarlıkların olumlu sonuçlanması bekleniyor.

2 ay önce Dünya

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Kongresi'nde yaptığı konuşma sırasında kongre dışında İsrail karşıtı protesto düzenleyen göstericilere hakaret ederek, “Siz resmen İran'ın kullanışlı ahmakları haline gelmişsiniz” dedi.

2 ay önce Dünya

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Christopher Wray, eski Başkan Donald Trump'a düzenlenen suikast girişiminde saldırganın mitingden 2 saat önce alanda yaklaşık 11 dakika boyunca dron uçurduğunu belirterek, 6 Temmuz'da ise 1963'te eski Başkan John F. Kennedy'ye suikast düzenleyen Lee Harvey Oswald'ın Kennedy'den ne kadar uzakta olduğunu araştırdığını belirtti.

2 ay önce Yaşam

Silivri Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen "Sonay Subliminal Art Sergisi", Oğuz Aral Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluştu.