3 ay önce Özel Haberler

Manchester United, Matthijs de Ligt için Bayern Münih'e 40 milyon euro teklif etti. Ancak Alman ekibi en az 50 milyon talep ediyor. Kulüpler arasındaki pazarlıkların olumlu sonuçlanması bekleniyor.

3 ay önce Dünya

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Kongresi'nde yaptığı konuşma sırasında kongre dışında İsrail karşıtı protesto düzenleyen göstericilere hakaret ederek, “Siz resmen İran'ın kullanışlı ahmakları haline gelmişsiniz” dedi.

3 ay önce Dünya

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Christopher Wray, eski Başkan Donald Trump'a düzenlenen suikast girişiminde saldırganın mitingden 2 saat önce alanda yaklaşık 11 dakika boyunca dron uçurduğunu belirterek, 6 Temmuz'da ise 1963'te eski Başkan John F. Kennedy'ye suikast düzenleyen Lee Harvey Oswald'ın Kennedy'den ne kadar uzakta olduğunu araştırdığını belirtti.

3 ay önce Yaşam

Silivri Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen "Sonay Subliminal Art Sergisi", Oğuz Aral Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluştu.

3 ay önce Gündem

Avcılar Tahtakale Mahallesi Servis Sokak üzerinde bulunan bir hurdalıkta yangın meydana geldi. Yangında çıkan patlamalar paniğe neden oldu.

3 ay önce Özel Haberler

Sosyal medya, ailelerin çocuklarının büyüme anlarını paylaşmak ve sevdikleriyle bağlantıda kalmak için sıkça kullandığı bir platform haline geldi. Ancak, çocuk fotoğraflarını internette paylaşmanın çeşitli güvenlik riskleri de bulunuyor. Peki, fotoğraf paylaşırken nelere dikkat edilmeli?

3 ay önce Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Milyonlarca Suriyelinin yarıdan fazlası şu anda ülke dışında. Bunların güvenli bir şekilde ülkelerine dönmesi gerekiyor” dedi.

3 ay önce Gündem

Tokat'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

3 ay önce Astroloji

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları

3 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.