3 ay önce Spor

Fenerbahçe, genç oyuncu Emir Ortakaya’nın Belçika ekibi Westerlo’ya kiralandığını açıkladı.

3 ay önce Spor

Galatasaray, Avusturya kampındaki dördüncü hazırlık maçında İtalya’nın Lecce takımını 2-1 mağlup etti.

3 ay önce Keşfet

Adını Acun Ilıcalı'yla yaşadığı aşk ve evlilikle adını duyuran Şeyma Subaşı, ayrılığın ardından sürekli yeni ilişkileriyle gündem olmaya devam ediyor. İkinci kez evlilik yapan ve kısa sürede boşanan Subaşı, geçen günlerde aşk itirafıyla merak uyandırmıştı. Ünlü ismin yeni aşkının kim olduğu ortaya çıktı.

3 ay önce Spor

Trabzonspor, transfer görüşmesi için Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic'i Trabzon'a getirdi.

3 ay önce Spor

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın Slovakya'nın Ruzomberok takımıyla deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, iyi hayaller kurduran bir oyun ve skorla kazanarak, buradan ayrılmak istediklerini söyledi.

3 ay önce Spor

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun ilk iki hafta programı açıklandı.

3 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ilk karşılaşmaları sona erdi.

3 ay önce Ekonomi

Sıcakların artmasıyla birlikte klima, soğutucu gibi aletlerin kullanımı da artıyor. Bu durum doğal olarak elektrik faturalarına yansıyor. Peki, bu sıcak yaz günlerinde elektrikten tasarruf etmek mümkün mü? Karşılaştırma sitesi encazip.com yaz aylarında tasarruf etmenin yollarıyla ilgili tüyolar veriyor

3 ay önce Ekonomi

Türkiye İş Bankası, işletmelerin satış işlemlerinden e-belge üretimine kadar tüm ödeme adımlarını tek cihazda toplayan yeni nesil POS ürünü POB’u kullanıma sundu. Android işletim sistemine sahip POB, işletmelere zaman ve maliyetten tasarruf sağlıyor.

3 ay önce Ekonomi

İçişleri Bakanlığı, yaklaşık 32 milyon ehliyet sahibini ilgilendiren önemli bir duyuru yaptı. Eski tip sürücü belgelerini 31 Aralık 2024 tarihine kadar yenilemeyen sürücüler, 13 bin TL’lik ceza ile karşılaşacak. Bakanlık, bu uyarıyı dikkate almayan sürücülerin büyük mağduriyet yaşayacağını vurguladı.