2 ay önce Kültür Sanat

İstanbul Festivali, 3. yılında Festival Park Yenikapı'da müzikseverlerle buluşacak.

2 ay önce Spor

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın yeni başantrenörü Umut Çakır oldu.

2 ay önce Sağlık

Kovid-19, influenza (grip) dahil gribal enfeksiyonlarda kalp krizi riskinin arttığı, korunmak için en etkin yolun aşı olduğu belirtildi.

2 ay önce Kültür Sanat

İspanyol pop müzik dünyasının ünlü isimlerinden Monica Molina, 27 Eylül'de Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) Turkcell Sahnesi'nde müzikseverlerle buluşacak.

2 ay önce Kültür Sanat

İzmir Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı (İKSEV) tarafından düzenlenen 37. Uluslararası İzmir Festivali, kapanışını Fazıl Say ve Şef Nil Venditti yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası (AASSO) konseriyle yapacak.

2 ay önce Spor

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda yarın Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 150. maçına çıkacak.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu Faslı futbolcu Youssef En-Nesyri, İstanbul'a geldi.

2 ay önce Spor

Trendyol 1. Lig'de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi yapıldı.

2 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yarın UKOME toplantısı yapacak. Toplantıda toplu ulaşma zam yapılması planlanıyor

2 ay önce Ekonomi

Cardata’nın Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, temmuz ayında otomobil ve hafif ticari araç pazarının 100 bin adet seviyesinde kapanarak temposunu koruyacağını belirtti. Yalçın, yüksek mevduat faizleri ve kapalı kredi muslukları nedeniyle sıfır kilometre araç fiyatlarında büyük bir artış beklemediğini vurguladı. Ayrıca, yılın ilk yarısında başlayan kampanyaların yıl sonuna kadar devam edeceğini, bu durumun ise ikinci el araç pazarını zor durumda bıraktığını ifade etti.