2 ay önce Yaşam

Bingöl'de madde bağımlısı bir şahıs, cadde üzerinde önüne gelene bıçakla saldırdı. Olayda, 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Yeniyüzyıl Gençlik’ten bir imza da iç transferde geldi.

2 ay önce Yaşam

İstanbul Bağcılar'da bir bu yaşanmamıştı. Bir şahıs henüz bilinmeyen bir nedenden kaynaklı Necattin Camii'nin imamıyla tartışmaya başladı. Camiye bir süre sonra elinde okla gelen şahıs imamı vurdu. Yaralanan imam omzunda okla hastaneye kaldırılırken, saldırgan esnaf tarafından bir depoya atıldı.

2 ay önce Gündem

Mersin'de halay çekip slogan attıkları için hedef gösterilen ve ardından gözaltına alınan gençlere polis otobüsünde 'Ölürüm Türkiyem' şarkısı dinletildiği ortaya çıktı. Gazeteci Cüneyt Özdemir olanlara tepki gösterdi.

2 ay önce Ekonomi

Yüksek enflasyon ve yüksek enflasyon vatandaşın kredi kartına sarılmasına neden oldu. Bankalararası Kart Merkezi (BKM), haziran ayına ilişkin yayınladığı veri raporu da bunun en iyi kanıtı. Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlarla yapılan toplam ödeme tutarı haziranda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 98 artarak 1,27 trilyon liraya yükseldi.

2 ay önce Dünya

Nepal'in başkenti Katmandu'da 19 kişinin bulunduğu bir uçağın kalkıştan kısa süre sonra düşmesi sonucu 18 kişi hayatını kaybetti, pilot yaralandı.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgemiz antrenörlerinden Gökçealispor Altyapı Sorumlusu Ergün Akgün Erzurum’da düzenlenen TFF-FGD Eğitim Programının ikinci aşamasını da başarıyla tamamlayarak UEFA B Antrenörlük belgesini almaya hak kazandı.

2 ay önce Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının "6356 Sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu Gereğince İşkollarındaki İşçi Sayıları ve Sendikaların Üye Sayılarına İlişkin 2024 Temmuz Ayı İstatistikleri Hakkında Tebliğ"i, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu istatistiklerine göre, temmuz itibarıyla 16 milyon 973 bin 613 işçiden 2 milyon 512 bin 332'sinin sendikalara üyeliği bulunuyor.

2 ay önce Keşfet

Celebrity Net Worth'a göre net serveti yaklaşık 100 milyon dolar olan Acun Ilıcalı, açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü isim bu kez de "İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin..." sözüyle adından söz ettirdi.

2 ay önce Magazin

Hande Doğandemir, "Geldi benimki" notuyla sosyal medyada yeni bir aşka adım attığını duyurdu. Ancak, sürpriz bir gelişme yaşandı; Doğandemir'in yeni sevgilisi, ünlü oyuncunun eski eşi olarak dikkat çekti. Güneşi Beklerken, Hayatımın Aşkı, Can Kırıkları, Annemizi Saklarken ve son olarak Hayat Bugün dizilerinde rol alan Doğandemir, özel hayatındaki bu gelişmeyle de gündeme geldi.