2 ay önce Dünya

Japonya, nüfus azalması nedeniyle gençlerle görüşmelere başladı. Hükümet; gençlere eş bulma ve flört seçeneklerini keşfetme konusunda destek olacak. Ülke genelinde doğum oranları kriz derecesinde düşük...

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden İdealtepe’de iç transferde bir imza daha geldi.

2 ay önce Gündem

SON DAKİKA | Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, Galatasaray'ın itirazına rağmen başkanlığa tekrar Fenerbahçe Bakanı Ali Koç seçildi. Daha önce bu görevi bırakmak istediğini söyleyen Koç, Kulüpler Birliği Vakfı başkanlık görevini 2022'den bu yana sürdürüyordu.

2 ay önce Keşfet

TFF Olağan Mali Genel Kurul ve Başkanlık Seçimi geçen hafta Ankara’da yapıldı. Seçimde 134 delegenin desteğini alan İbrahim Hacıosmanoğlu 5 oy farkla Mehmet Büyükekşi’yi geçerek başkan seçildi. TFF seçimini kaybeden Mehmet Büyükekşi için Amasyalı Kartallar lokma dağıttı.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden İdealtepe transfere doymuyor.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kilyosspor’da bir imza da iç transferde geldi.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Şirintepe transfere doymak bilmiyor.

2 ay önce Kültür Sanat

OGM Pictures’ın popüler dizisi Yalı Çapkını'nda Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in başrolünü üstlendiği, daha önce adı "Metruk Adam" olarak duyurulan "Tamir Adam" filminin çekimleri başladı. Oyuncu yine iddialı bir rolle izleyici karşısına çıkacak.

2 ay önce Yaşam

Gaziantep'te dehşet bir kaza meydana geldi. Yaşanan kazada iki aracın kafa kafaya çarpışmasıyla birlikte 3 kişi yaralandı. Araçlar hurdaya dönerken 3 kişi içine sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ekiplere haber vermesiyle birlikte yaralılar kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce Gündem

SON DAKİKA | Yerel seçimlerden ağır bir yenilgiyle çıkan İYİ Parti’de Genel Başkan ve parti yönetiminin değişmesine rağmen istifalar durmuyor. Son olarak İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, partisinden istifa etti. Siyasi kulislerde hayvan hakları konusunda duyarlı olan Özdemir’in Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçeceği konuşuluyor.