3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Dudulluspor’da kaptan Sedat Geçer attığı imzayla bir yıl daha yuvada kaldı.

3 ay önce Yaşam

Kocaeli'de polis ekiplerinden kaçan motosiklet sürücüsünün yaptığı kazadan bir acı haber daha geldi. Sürücünün ölüm haberinden sonra yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan İsa Çınar da hayatını kaybetti.

3 ay önce Gündem

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da sahipsiz sokak hayvanları için düzenlemesine uymayan belediyeler için 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası verilmesini planladıklarını açıkladı.

3 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden İdealtepespor’dan flaş imza.

3 ay önce Özel Haberler

İngiltere'nin en çok madalya kazanan kadın Olimpiyat binicisi Charlotte Dujardin'in bir atı defalarca kırbaçladığı görüntüleri yayınlanınca Paris 2024’ten çekilmek zorunda kaldı.

3 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İFA’da teknik direktörlük görevine Hakan Çobanoğlu getirildi.

3 ay önce Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Süleymaniye sorumlusu Ömer Fırat ile beraberindeki iki teröristi Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.

3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Şirintepespor’dan flaş imza.

3 ay önce Amatör Lig

Amatör 1. Küme ekiplerinden Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları’nda iç transferde iki imza birden geldi.

3 ay önce Magazin

Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısını kendine has yorumuyla seslendiren ve ardından klip çeken Yılmaz Morgül telif engeline takılmış ve şarkıcıya demediğini bırakmamıştı. Yılmaz Morgül şarkıyı okumaktan vazgeçemedi... Mert Demir Yılmaz Morgül hakkında ilk kez konuştu.