2 ay önce Özel Haberler

İskoç forvet Oli McBurnie, Sheffield United'dan ayrıldıktan sonra serbest oyuncu olarak Las Palmas'la anlaştı. 28 yaşındaki futbolcunun adı bir dönem ülkemizden Konyaspor'la da anılmıştı.

2 ay önce Özel Haberler

PSG, Napoli'nin yıldız forveti için devrede ancak 120 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemek istemiyorlar. Oyuncuya Suudi Arabistan'dan da ilgi var. Önümüzdeki sezon Napoli'de kalması beklenmiyor.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Manchester City'nin alt yapısında forma giyen Kayky, gelecek sezon kiralık olarak gidecek. Sparta Rotterdam ve Shakhtar Donetsk Kulüpleri şu anda bu hamlede favori olarak gösteriliyor.

2 ay önce Özel Haberler

İspanyol ekibi Atletico Madrid, Girona'dan Artem Dovbyk'in transferini bitirmek üzere... 40 milyon euroluk serbest kalma maddesi verilecek. Şu anda ödeme planıyla ilgili ayrıntılar konuşuluyor.

2 ay önce Özel Haberler

Adı uzun süre Galatasaray'la anılan Rennes Kulübü'nün sağ beki Lorenz Assignon için Roma devreye girmişti. Son olarak İngiliz ekibi Aston Villa da genç futbolcuyu gündemine aldı.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho: "Taraftarımızın da desteğiyle turu geçmek istiyoruz"

2 ay önce Özel Haberler

Ismael Doukoure, Strasbourg Kulübü'ne, transferi netleşene kadar antrenmana çıkmayacağını bildirdi. Strasbourg, oyuncu ile anlaşma sağlayan Wolfsburg'un son iki teklifini kabul etmemişti.

2 ay önce Özel Haberler

Fransız ekibi Brest, Troyes forması giyen Abdoulaye Ndiaye'yi kiraladı. 22 yaşındaki stoperin mukavelesinde 9 milyon euroluk satın alma maddesi de bulunacak. Ancak opsiyon zorunlu değil.

2 ay önce Özel Haberler

Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio, uzun süredir sakatlığı bulunan Samuel Umtiti'nin özel çalışmalara başladığını açıkladı. Kulüp, Fransız stoperi tekrar sahaya çıkarmak için elinden geleni yapacak.

2 ay önce Özel Haberler

Modern tıbbın önemli bir parçası olan fizyoterapi, insanların sağlığını korumak ve iyileştirmek amacıyla uygulanan kapsamlı bir tedavi yöntemidir. Hareket ve fonksiyon bozukluklarının tedavisinde kullanılan bu yöntem, hastaların günlük yaşamlarını daha rahat sürdürebilmeleri için büyük bir destek sağlar. Peki, fizyoterapi tam olarak nasıl çalışır ve hangi hastalıklarda ne gibi faydalar sunar?