3 ay önce Gündem

Ehliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok’un davasında yeni bir gelişme yaşandı. Tok’un, 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi. Mahkeme tarihi belirlenen bu duruşma, davanın seyrini önemli ölçüde etkileyebilir.

3 ay önce Gündem

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, tartışma yaratan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce "CHP’nin iktidar olmasına ne ordu ne de polis razı olur" sözleriyle gündemi sarsan Perinçek, bu kez CHP'yi ABD'nin derin devletiyle ilişkilendirerek eleştirdi. Perinçek, "ABD’nin Derin Devlet Raporu’nda kayda geçmiş rolleri üstlenerek iktidar olamazsınız" diyerek CHP'yi hedef aldı. Perinçek’in açıklamaları, siyasi arenada yeni bir tartışma dalgası yaratacağa benziyor.

3 ay önce Özel Haberler

Manchester City, Gianluigi Donnarumma için PSG'ye teklif yapmaya hazırlanıyor. Ancak bu transferin gerçekleşme ihtimali bir hayli zor. Çünkü Fransız ekibi oyuncuyu satmayı kesinlikle düşünmüyor.

3 ay önce Özel Haberler

Real Madrid Kulübü; stoper, sol bek ve kaleci transferi yapacak. Bu süreçte takımdan ayrılabilecek bazı isimlerin de bulunduğu belirtildi. Teknik Direktör Ancelotti ve yönetim arasında görüşmeler yapılıyor.

3 ay önce Özel Haberler

İskoç forvet Oli McBurnie, Sheffield United'dan ayrıldıktan sonra serbest oyuncu olarak Las Palmas'la anlaştı. 28 yaşındaki futbolcunun adı bir dönem ülkemizden Konyaspor'la da anılmıştı.

3 ay önce Özel Haberler

PSG, Napoli'nin yıldız forveti için devrede ancak 120 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemek istemiyorlar. Oyuncuya Suudi Arabistan'dan da ilgi var. Önümüzdeki sezon Napoli'de kalması beklenmiyor.

3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Manchester City'nin alt yapısında forma giyen Kayky, gelecek sezon kiralık olarak gidecek. Sparta Rotterdam ve Shakhtar Donetsk Kulüpleri şu anda bu hamlede favori olarak gösteriliyor.

3 ay önce Özel Haberler

İspanyol ekibi Atletico Madrid, Girona'dan Artem Dovbyk'in transferini bitirmek üzere... 40 milyon euroluk serbest kalma maddesi verilecek. Şu anda ödeme planıyla ilgili ayrıntılar konuşuluyor.

3 ay önce Özel Haberler

Adı uzun süre Galatasaray'la anılan Rennes Kulübü'nün sağ beki Lorenz Assignon için Roma devreye girmişti. Son olarak İngiliz ekibi Aston Villa da genç futbolcuyu gündemine aldı.

3 ay önce Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho: "Taraftarımızın da desteğiyle turu geçmek istiyoruz"